Προβλέψεις Ιουνίου 2018
Ο Ιούνιος στην κοσμική και πολιτική Αστρολογία θα είναι μια σχετική ανάπαυλα από δύσκολα γεγονότα, πριν από τον επικίνδυνο Ιούλιο και Αύγουστο. Θα εξαιρέσουμε δύο φάσεις, την περίοδο 20/06/2018 -23/06/2018, όπου θα υπάρξει η αντίθεση των 180° Αφροδίτης και Άρη που έχει ισχυρό δυναμικό.

Ο Ουρανός που θα κινείται στον Ταύρο στην 1° του μοίρα, όπου θα αφήσει επίσης ισχυρό δυναμικό σε αντίθεση 180° μοιρών με την Αφροδίτη στον Λέοντα στις 14/06/2018 – 16/06/2018. Θα επηρεαστούν γεγονότα που σχετίζονται με το υπέδαφος (σεισμοί, ηφαίστεια) αλλά και ανάφλεξη και τρομοκρατικές ενέργειες στην Μέση Ανατολή και όχι μόνο. Από τις 14/06/2018 – 10/07/2018 η Αφροδίτη στον Λέοντα, ευνοεί Κριούς, Λέοντες και Τοξότες σε αισθηματικές υποθέσεις.
Από τις 13/06/2018 – 29/06/2018 με Ερμή στον Καρκίνο, γραφειοκρατικές υποθέσεις, σύναψη συμβολαίων και σημαντικές αποφάσεις ευνοούνται να παρθούν από τους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς. Έως 26/06/2018 με τον Άρη στον Υδροχόο και κυρίως το πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων, Ζυγών και Υδροχόων, ευνοεί να πάρετε την τύχη στα χέρια σας και να προχωρήσετε ακάθεκτοι. Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι είναι καιρός να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις για την ζωή σας, ιδεολογικά και στην καθημερινότητα, διότι έρχονται αλλαγές.

(Δες κι αυτό: “Ζώδια: Οι Αλήθειες που πρέπει να ακούσετε για το 2018!”)

Δες κι αυτό:Πες μου το ζώδιο του να σου πω πως φιλάει…

Προβλέψεις Ιουνίου 2018 |

Ζώδιο Κριός
Αγαπημένα Κριαράκια με τον Άρη στον Υδροχόο και στον τρίτο οίκο σας, θα υπάρξει μια περίοδο όπου θα παρασύρεστε σε εκνευρισμούς. Θα υπάρχει μια υπερένταση στον κοινωνικό σας περίγυρο, αυτό έως στις 14/06/2018. Δείξτε λίγο ψυχραιμία, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Με την είσοδο της Αφροδίτης, από τις 14/06/2018, στον Λέοντα θα σας απασχολήσουν ζητήματα συντροφικότητας. Η πιθανότητας εύρεσης ερωτικού συντρόφου είναι μεγάλη. Θα είναι μια περίοδο όπου τα φλερτ θα ευνοούνται και δεν αποκλείονται κεραυνοβόλοι έρωτες.

Ο Ήλιος έως τις 22/06/2018 θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα οικονομικά σας, αλλά ο Άρης στον Υδροχόο από την άλλη θα σας κάνει ιδιαιτέρως καταναλωτικούς! Έτσι μπορεί να αυξηθούν οι αγοραστικές σας τάσεις και ανάγκες. Επίσης ο Ήλιος ευνοεί αυτή τη φάση μετακινήσεις και επαφές. Σας δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε παλιούς λογαριασμούς, και να τα βρείτε με κάποιο πρόσωπο που έχετε παρεξηγηθεί.
| Ζώδιο Ταύρος

Αγαπημένα Ταυράκια με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, μέχρι τις 13/06/2018, θα είστε πιο ευαίσθητοι απ’ότι συνήθως. Τα συναισθήματα σας πιο έντονα. Κάποια συναισθήματα που τρέφετε εδώ και καιρό για ένα πρόσωπο και δεν μπορούσατε να εκφράσετε, είναι καιρό να τα εκδηλώσετε. Θα έχουν πολύ πιθανόν ανταπόκριση.

Ο Άρης στον Υδροχόο έως στις 13/08/2018 στο πρώτο δεκαήμερο θα σας δημιουργήσει από την άλλη, για μια φάση υπερένταση και δράση. Θα πρέπει να προετοιμαστείτε για αρκετές διενέξεις όσον αφορά το οικογενειακό περιβάλλον σας και τα μέλη του. Θα εμφανιστούν οικογενειακές υποθέσεις στο προσκήνιο, που εδώ και καιρό δεν έχουν τακτοποιηθεί. Η είσοδος του Ουρανού από τις 16/05/2018 στον Ταύρο θα είναι ιδιαίτερα ανατρεπτικός για όσα Ταυράκια έχουν γεννηθεί τις πρώτες 5 ημέρες του ζωδίου τους. Ότι θεωρούσατε δεδομένο αρχίζει να καταρρέει.
Προβλέψεις Ιουνίου 2018 | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος
Αγαπημένα Διδυμάκια από τις 13/06/2018 με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο, τα οικονομικά σας θα περάσουν σε μια νέα φάση. Θα σημειώσουν περαιτέρω βελτίωση. Θα προέλθει κυρίως από τον εργασιακό σας τομέα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανταμειφθείτε από τον ανώτερο σας λόγω συνέπειας στην δουλειά.

Με τον Ήλιο έως στις 22/06/2018 θα έλκετε όλα τα βλέμματα πάνω σας. Θα εκπέμπετε μια λάμψη και ενέργεια. Αν είστε μόνοι δεν αποκλείεται να ερωτευτεί τε ή να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας συναρπάσει από όλες τις απόψεις και πλευρές. Ο Άρης στον Υδροχόο έως στις 13/08/2018 θα ευνοήσει ιδιαιτέρως εσάς που είστε του πρώτου δεκαημέρου. Θα σας κινητοποιήσει και θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και παραγωγικοί.
| Ζώδιο Καρκίνος

Αγαπημένα Καρκινάκια με την Αφροδίτη στον Καρκίνο στο ζώδιο σας έως στις 13/06/2018, θα σας φέρει ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά τον αισθηματικό σας τομέα. Θα έχετε μάλιστα πολλά φλερτ και πολλές γνωριμίες, όπως λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά. Πολλά Καρκινάκια θα ζήσουν κεραυνοβόλους έρωτες.

Ο πλανήτης Ουρανός από τις 16/05/2018 θα σας φέρει ελπιδοφόρα μηνύματα ότι κάτι επιτέλους αλλάζει. Σε συνδυασμό με τον πλανήτη Δία στον Σκορπιό! Θα βγαίνετε από μια περίοδο αστάθειας και ανασφάλειας. Τα οικονομικά σας μπαίνουν σε σωστό δρόμο. Από τις 13/06/2018 με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο, θα είναι μια ιδανική περίοδο για συναντήσεις και κοινωνικές επαφές. Καλή περίοδο για όσα Καρκινάκια ασχολούνται με δημόσιες σχέσεις. Πολύ πιθανόν αυτή την περίοδο να δεχτείτε την βοήθεια φίλων και γνωστών για επαγγελματικούς λόγους.
| Ζώδιο Λέων

Αγαπημένα Λιονταράκια, με τον Άρη στον Υδροχόο έως τις 13/08/2018, θα περάσετε μια δύσκολη και έντονη περίοδο. Θα νιώθετε μια ένταση και πίεση. Θα αισθάνεστε ότι σας καταπιέζει ένα πρόσωπο ή γενικώς πιέζεστε από καταστάσεις και γεγονότα από όπου θα θέλετε να απαλλαγείτε. Έτσι θα είστε αντιδραστικοί με το παραμικρό. Ιδιαίτερα εσείς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Θα περάσετε και μια κρίση με τον σύντροφο σας ή στενό συνεργάτη σας.

Από τις 16/05/2018, όπου εισήλθε ο Ουρανός στον Ταύρο, θα υπάρξουν έντονες ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα εως στις 06/11/2018 όπου θα υπάρξει μια δυσκολία στην προσαρμογή σας πάνω σε αυτό. Ο Ήλιος στους Δίδυμους έως τις 22/06/2018 θα σας αναδείξει πόσο σημαντική είναι η φιλία! Πόσο αποτελεσματική είναι, όταν χρειαστούμε την βοήθεια τους. Θα έχετε θετικά αποτελέσματα για ένα σοβαρό ζήτημα που σας απασχολεί.

Δες κι αυτό:Αυτά τα 4 ζώδια είναι οι καλύτεροι σύζυγοι !

Προβλέψεις Ιουνίου 2018 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος
Αγαπημένα Παρθενάκια με τον Ερμή στους Διδύμους έως τις 12/06/2018, θα σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σας και την οικία σας. Αυτή την περίοδο επίσης αναγνωρίζονται ότι διαθέτετε μεγάλες ικανότητες! Αυτό σας φέρει μπροστά σε σοβαρές ευθύνες. Προσπαθήστε να μην πιεστείτε να ζητήσετε βοήθεια, όπου χρειαστεί.

Ο Άρης στον Υδροχόο έως στις 13/08/2018 θα σας φέρει αγαπημένα Παρθενάκια αντιμέτωπα με πολύ εργασία και έντονη κούραση. Θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σε καθημερινή βάση. Δηλαδή, το ενδιαφέρον σας κυρίως θα στραφεί στον επαγγελματικό τομέα. Θα επιδιώξετε καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερες αποδοχές. Από τις 14/06/2018 στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα είναι περίπλοκα. Υπάρχει περίπτωση να προκύψει ένα φλερτ στο χώρο εργασίας σας. Μπορεί να γίνει συζήτηση με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να πληγωθείτε.
Προβλέψεις Ιουνίου 2018 | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός
Αγαπημένοι Ζυγοί, από τις 13/06/2018 έως 29/06/2018 με τον Ερμή στον Καρκίνο, οι σχέσεις με τους ανθρώπους που συναλλάζεστε θα θέλουν προσοχή. Οι σχέσεις μαζί τους δεν θα είναι ιδιαιτέρως ξεκάθαρες. Οι συναισθηματικές παρεμβολές, μπορεί να σας βάλουν σε περιπέτειες. Δεν είναι ιδανική περίοδο για υπογραφές συμβολαίων, μετακινήσεις και συμφωνίες.

Ο Άρης στον Υδροχόο έως στις 13/08/2018 θα είναι μια περίοδο, όπου θα νιώθετε μια αισιοδοξία. Θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. Θα βελτιώσει ιδιαιτέρως τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα. Ο ανάδρομος Δίας θα σας κάνει να αλλάξετε κάποιες αποφάσεις που έχετε πάρει για τα οικονομικά σας σχέδια. Έτσι δε θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Θέματα που αφορούν κληρονομικά ζητήματα θα βρουν διέξοδο αυτή την φάση.
Προβλέψεις Ιουνίου 2018 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός
Αγαπημένοι Σκορπιοί, έως στις 13/06/2018 με Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα διαπιστώσετε πόσο συναισθηματικοί είστε. Θα πέσουν οι τόνοι μετά από μια έντονη περίοδο. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα ξεφύγετε από την καθημερινότητα πλέον και την ρουτίνα. Θα βιώσετε νέες εμπειρίες. Θα είστε πιο τρυφεροί και θα δείχνετε συμπόνοια.

Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 16/05/2018, για όσους γεννήθηκαν στις 5 πρώτες μέρες του ζωδίου, θα νιώσουν ότι θέλουν να αποδεσμευτούν από καταστάσεις και ανθρώπους, που πιστεύουν ότι τους καταπιέζουν τόσα χρόνια. Αυτό θα συμβεί και μάλιστα λίγο βίαια. Ο Άρης στον Υδροχόο έως τις 13/08/2018 θα επηρεάσει κυρίως θέματα οικογένειας και το σπίτι. Θα σημειωθούν ανακατατάξεις και εντάσεις. Στο προσκήνιο θα επέλθουν και ζητήματα που αφορούν θέματα κληρονομικά. Ο Ήλιος στους Διδύμους έως στις 21/06/2018 σας υποδεικνύει τις οικονομικές οφειλές σας προς τρίτα πρόσωπα.
Προβλέψεις Ιουνίου 2018 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης
Αγαπημένα Τοξοτάκια, ο Ήλιος στους Διδύμους μέχρι τις 21/06/2018, θα ενεργοποιήσει τον τομέα των σχέσεων σας. Κυρίως του συντρόφου σας. Θα τεθεί θέμα επαναπροσδιορισμού και ανανέωσης της σχέσης σας. Ίσως με κάποιο ταξίδι και μετακίνηση. Δηλαδή, η διέλευση θα έχει θετική εξέλιξη.

Ο Άρης στον Υδροχόο έως τις 13/08/2018, θα σας προσφέρει ενέργεια και δυναμισμό. Θα είστε ιδιαιτέρως ικανοί στον εργασιακό τομέα. Προσέξτε να μην είστε βιαστικοί και υπερόπτες και να μην λαμβάνετε υπόψιν τις ανάγκες των άλλων. Έτσι μπορεί να προκαλέσετε ένταση και φασαρία στον εργασιακό σας χώρο. Και γενικώς στην καθημερινότητα κρατήστε χαμηλό προφίλ. Υπάρχει κίνδυνος μικροατυχημάτων. Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, οι γεννημένοι τις πρώτες 5 ημέρες του ζωδίου, θα σημειώσουν αλλαγές στην διατροφή και δουλειά.
| Ζώδιο Αιγόκερος

Αγαπημένα Αιγοκεράκια, με Άρη στον Υδροχόο έως τις 13/08/2018 θα επηρεάζονται τα οικονομικά σας. Θα υπάρχει μια αυξομείωση στα έσοδα και στα έξοδα. Ο Άρης σας σπρώχνει σε μια περίοδο έντονα υπερκαταναλωτική. Δηλαδή, θα υπάρχει μια φάση όπου θα αυξηθούν τα έξοδα σας. Η ανάγκη αυτή μπορεί να δώσει αφορμή να επηρεάσει την σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα ή τον σύντροφο σας.

Ο Δίας, παρ’ότι είναι ανάδρομος, μπορεί να σας επηρεάσει να οργανωθείτε σε κάποια ομάδα. Να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα! Να κάνετε νέους φίλους, αν ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσει πολύ. Όσον αφορά τον Κρόνο, όσοι είστε γεννημένοι από τις 25/12/2018, έχετε στερεώσει γερές βάσεις. Πατάτε σε σταθερό έδαφος και παίρνετε σωστές αποφάσεις. Σημαντικές αποφάσεις για εσάς και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Προβλέψεις Ιουνίου 2018 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος
Αγαπημένοι Υδροχόοι, με Ήλιο στους Δίδυμους έως στις 21/06/2018 θα νιώθετε μια αισιοδοξία και καλή διάθεση και θα αντλείτε ερωτική διάθεση. Από τις 13/06/2018 με την Αφροδίτη στον Λέοντα, θα σας ευνοεί σε θέματα σχέσεων. Δημιουργία νέων ερωτικών γνωριμιών. Θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο! Αυτό σε περίπτωση που περνούσατε κάποια κρίση αν είστε σε γάμο.

Επίσης η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει σε θέματα συνεργασιών σε περίπτωση που διαθέτετε μια επιχείρηση. Ο πλανήτης θα σας βοηθήσει στην υπογραφή συμβολαίων και εγγράφων για επέκταση κάποιας επιχείρησης. Προσέχετε όμως την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σας έως τις 13/08/2018! Μπορεί κατά φάσεις να σας παρασύρει σε εκνευρισμούς! Ξεσπάσματα στην καθημερινότητα σας. Για παράδειγμα, όταν οδηγείτε, όταν περιμένετε σε ουρά, σε κάποια δημόσια υπηρεσία, όταν ταξιδεύετε…
Ζώδιο Ιχθύς
Αγαπημένα Ψαράκια, με Αφροδίτη στον Καρκίνο έως τις 13/06/2018 θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τα θέματα της καρδιάς σας. Τα φλερτ θα πηγαίνουν και θα έρχονται συνεχώς. Η ανάγκη σας για αγάπη είναι μεγάλη. Μην αποκλείεται τίποτα. Ευνοούνται ακόμα και κεραυνοβόλοι έρωτες με διάρκεια. Η Αφροδίτη θα σας κάνει ιδιαιτέρως τρυφερούς, ονειροπόλους και γοητευτικούς αυτό το διάστημα.
Από τις 13/06/2018 με Ερμή στον Καρκίνο οι κεραίες σας θα είναι κλασσικά ευαισθητοποιημένες και η διαίσθηση σας στο έπακρο. Θα λειτουργείτε με το συναίσθημα για να πάρετε μια απόφαση που χρειάζεται τετράγωνη λογική! Προσέξτε το λίγο αυτό!!! Και μην εμπιστεύεστε οποιονδήποτε για να κλείσετε μια συμφωνία ή να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο. Με τον Άρη στον Υδροχόο από την άλλη έως τις 13/08/2018 προσέξτε τα οικονομικά σας. Μετριάστε τις δαπάνες και αγορές σας. Θα προκύψουν πολλά έκτακτα έξοδα.
Δες το ακριβότερο σπίτι της Ελλάδας (φωτο & video) που πωλείται για 20 εκατ. ευρώ KAI Συμβουλές για το δικό σου!  

gkfurniture.gr .

Γούτης – Καραπάνος Ο.Ε..   

gkfurniture.gr .