Πως να απομακρύνετε τους λεκέδες από ιδρώτα

Πως να απομακρύνετε τους λεκέδες από ιδρώτα

Πως να απομακρύνετε τους λεκέδες από ιδρώτα

Οι λεκέδες από ιδρώτα όχι μόνο ασχημαίνουν τα ρούχα σας αλλά και απομακρύνονται δύσκολα. Δοκιμάστε κάποιο από τα παρακάτω απλά κόλπα και θα δείτε ότι τα ρούχα σας θα μοιάζουν σχεδόν καινούργια.

Πως να απομακρύνετε τους λεκέδες από ιδρώτα

Απλοί τρόποι να απομακρύνετε τους λεκέδες από ιδρώτα !

Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσουν τα άσπρα ρούχα επειδή πηγαίνουν με όλα και ταιριάζουν με σχεδόν κάθε στυλ.

Όμως μερικοί άνθρωποι προτιμούν να μην τα αγοράζουν επειδή γνωρίζουν ότι, με τον καιρό, θα εμφανιστούν απαίσιοι λεκέδες από ιδρώτα που θα είναι δύσκολο να απομακρυνθούν.

Γι’αυτό πολλές φορές τα λευκά ρούχα δωρίζονται ή πετιούνται, επειδή οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι είναι δυνατό να τα επαναφέρουν στην αρχική τους κατάσταση.

Αν και το νερό και το απορρυπαντικό δεν αρκούν για να απομακρυνθούν οι λεκέδες από ιδρώτα, υπάρχουν μερικά φυσικά προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τα ρούχα χωρίς να βλάψετε το ύφασμα.

Στο σημερινό άρθρο θέλουμε να σας δείξουμε έναν εύκολο τρόπο να το καταφέρετε χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε ακριβά χημικά προϊόντα.

Πως να απομακρύνετε τους λεκέδες από ιδρώτα

με μαγειρική σόδα, αλάτι και ξύδι

Χάρη στις ιδιότητές τους αυτά τα τρία φυσικά συστατικά εισχωρούν στα υφάσματα και απομακρύνουν τους κίτρινους λεκέδες που προκαλεί ο ιδρώτας.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού είναι ότι δεν βλάπτουν τα υφάσματά σας, ενώ επίσης είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Προτείνουμε επίσης να χρησιμοποιήσετε λίγο υπεροξείδιο του υδρογόνου για να απομακρύνετε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες.

Υλικά

  • 1 φλιτζάνι ξύδι (250 ml)

  • 1 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα (210 γραμμάρια)

  • 1 κουταλιά της σούπας αλάτι (10 γραμμάρια)

  • 1 κουταλιά της σούπας υπεροξείδιο του υδρογόνου (10 ml, προαιρετικά)