Γρήγορες Συνταγές: Αυτό το smoothie είναι το μυστικό της Reese Witherspoon για τέλεια επιδερμίδα

Γρήγορες Συνταγές: Αυτό το smoothie είναι το μυστικό της Reese Witherspoon για τέλεια επιδερμίδα

Τα τελευταία 9 χρόνια, η Reese Witherspoon έχει αντικαταστήσει το πρωινό της γεύμα με αυτό το πράσινο smoothie. Τώρα, μας δίνει τη συνταγή για το ρόφημά της, αποκαλύπτοντας ότι είναι το μυστικό της για τέλεια επιδερμίδα και υγιή μαλλιά και νύχια.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν είναι λίγες οι διάσημες που μοιράζονται τα διατροφικά τους tips και τα μυστικά ομορφιά τους με virtual τρόπο. Ανάμεσα σε αυτές η Reese Witherspoon μοιράστηκε απλόχερα τη συνταγή για το αγαπημένο της πρωινό smoothie. Αποτελείται αποκλειστικά από λαχανικά και φρούτα και όπως λέει η ίδια είναι σούπερ υγιεινό και θρεπτικό.

Η ηθοποιός μας έδειξε ακριβώς πώς φτιάχνει το πρωινό της ρόφημα. Μάλιστα, όπως τονίζει τη βοηθά να νιώθει χορτάτη μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Και είναι πανεύκολο. Η Reese Witherspoon αποκάλυψε ότι η συνταγή που μοιράστηκε στο βίντεο διάρκειας περίπου 3 λεπτών, είναι το μυστικό ομορφιάς της Kerry Washington.

Η συνταγή της Reese Witherspoon για το γευστικό της smoothie

Συγκεκριμένα όπως περιγράφει η ηθοποιός, αυτό το smoothie ήταν η απάντηση της Washington στην ερώτηση που της έκανε σχετικά με την πάντα λαμπερή της επιδερμίδα, πριν από σχεδόν 10 χρόνια. Όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός, αυτό το smoothie εκτός από υγιή επιδερμίδα, συμβάλλει και στην καλή υγεία των μαλλιών και των νυχιών.