Δεν θα πιστεύεις πόσα ζευγάρια παπούτσια κράτησε η Reese Witherspoon από την ταινία »Η εκδίκηση της ξανθιάς» video

Δεν θα πιστεύεις πόσα ζευγάρια παπούτσια κράτησε η Reese Witherspoon από την ταινία »Η εκδίκηση της ξανθιάς» video

H ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη που έκανε ακόμα και την Jennifer Aniston να »τρελαθεί» από τη ζήλια…

Δύο πράγματα είναι σίγουρα! Πρώτον, ότι η Reese Witherspoon ξέρει να υπογράφει »έξυπνα» συμβόλαια, και δεύτερον ότι η ηθοποιός έχει σίγουρα μια τεράστια συλλογή από Jimmy Choos!

Πρόσφατα στο Halloween είδαμε την Kim Kardashian να υποδύεται την Elle Woods στήνοντας ένα ολόκληρο σκηνικό από την ταινία »Legally Blonde» και αναβιώνοντας τον ρόλο της Reese Witherspoon. Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε λίγες μέρες αργότερα στο τηλεοπτικό σόου του Graham Nordon και έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με το συμβόλαιό της.

Όπως παραδέχτηκε κράτησε όλα τα ρούχα της Elle Woods, αλλά και 77 ζευγάρια παπουτσιών Jimmy Choo – στα οποία συμπεριλαμβάνονται και οι αξέχαστες βινύλ πλατφόρμες της.

Η Reese, η οποία συμπρωταγωνιστεί τώρα με την Jennifer Aniston στην τηλεοπτική σειρά Morning Show, ζήτησε να κρατήσει την γκαρνταρόμπα ως μέρος του συμβολαίου της. 

Elle Woods Legally Blonde

«Κράτησα όλη την γκαρνταρόμπα, ακόμα και 77 ζευγάρια Jimmy Choo. Το είχα γράψει στη συμβόλαιο μου! Δεν τα άγγιξα μέχρι την 15η επέτειο αργότερα όμως ήταν πολύ διασκεδαστικό να τα δοκιμάζω με την κόρη μου. Κάποια μου έκαναν, κάποια όχι, αλλά ήταν πραγματικά cool», συμπλήρωσε.

Όπως εξήγησε εήταν καλύτερο να τα κρατήσει, αλλιώς θα είχαν χαθεί και ότι κάποια από τα αντικείμενα εκτίθενται τώρα στο νεοσυσταθέν Μουσείο Κινηματογράφου της Ακαδημίας Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες.

Δες το σχετικό απόσπασμα: