Satori στην κρεβατοκάμαρα! – Σεξ

Ο Φρόιντ είπε κάποτε ότι τέσσερις άνθρωποι – δύο μητέρες, δύο πατέρες – βρίσκονται στο κρεβάτι με κάθε ζευγάρι που κάνει έρωτα.

 Επιμέλεια Εύη Βισβάρδη

Αν ήταν μόνο αυτοί, καλά θα ήταν! 

Ο Hugh Hefner με τα κουνελάκια του είναι, επίσης, κάτω από τα σεντόνια μαζί μας και ο Carl Djerassi, ο οποίος εφηύρε το χάπι ελέγχου των γεννήσεων και ο ψυχίατρος Alex Comfort, ο οποίος έγραψε τη Χαρά του Σεξ. Η Shere Hite ( η γερμανίδα γιατρός από τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών) κρατάει σημειώσεις κάτω απ΄τα σεντόνια μας, αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος μας ή ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β ‘ και ο Κένεθ Στάρ ο φοροφυγάς, ο άνθρωπος που ξεγέλασε το μισό Χόλυγουντ! 
Το τέλειο σώμα της Cindy Crawford ή της Κένταλ Τζένερ μπορεί να επιπλέει στο κενό πάνω από εμάς ή ο πορνοστάρ Long Dong Silver’s και όλοι μαζί, σε προκαλούν αν τολμήσεις να ανάψεις το φως !

Όταν ένας άνδρας κοιμάται με μια γυναίκα, κοιμάται και με το παρελθόν της, συμπεριλαμβανομένων των αναμνήσεων της εγκυμοσύνης, της ημερομηνίας που έγινε γυναίκα, της εγκατάλειψης της  ή της ντροπής της και όλων των αντιλήψεων που κουβαλάει από παιδί. .
Όταν μια γυναίκα κοιμάται με έναν άνδρα, κοιμάται με το νεαρό αγόρι που έχει πιάσει το περιοδικό Playboy του πατέρα του, αλλά και τον έφηβο στο πίσω κάθισμα και βέβαια το στέλεχος εταιρίας ή τον υδραυλικό, τον πυρηνικό επιστήμονα ή τον Μπετόβεν που κρύβει μέσα του!

 

Κάθε ένας από εμάς, στην εκβιομηχανισμένη Δύση, μεταφέρει στην κρεβατοκάμαρα όχι μόνο προσωπικές μνήμες, αλλά συλλογικές:

Είμαστε εμποτισμένοι και φτιαγμένοι κομμάτι-κομμάτι με προτροπές και πεποιθήσεις, όπως οι ιζηματογενείς βράχοι!
Το σεξ, μας είπαν οι γιαγιάδες μας, είναι βρώμικο: “Φυλάξτε το μόνο για εκείνον που αγαπάτε”.

Ο ώριμος γυναικείος οργασμός, δήλωσε ο Φρόιντ, είναι ο κολπικός οργασμός: Αυτός έρχεται με επιτυχία, μόνο σε γυναίκες που επιλύουν το φθόνο του πέους τους.

Η σεξουαλικότητα των γυναικών, είπαν τα εγχειρίδια του γάμου της δεκαετίας του 1950, είναι προβληματική, όπως η λεπτή καλωδίωση μιας παλιάς MG: Οι σύζυγοι πρέπει να είναι μηχανικοί.
Ο κολπικός οργασμός είναι ένας μύθος, δήλωσαν οι φεμινιστές θεωρητικοί της δεκαετίας του 1980. Βρείτε την κλειτορίδα …και πολλά άλλα!

“Σατοοοοοοριιιιιιι !!!!” , όπως, άλλοτε οι πρόγονοι φώναζαν “Αέρααααα!!” 

Satori είπαμε, στην κρεβατοκάμαρα! Ζήσε μόνη με τον σύντροφό σου, σου στο κρεβάτι σου την ώρα του σεξ, γιατί μπορείς ! 

Δηλαδή;

 

Σατόρι (ιαπωνικά: 悟り , [[satoɽi]]) είναι ο ιαπωνικός βουδιστικός όρος για τη φώτιση στον Βουδισμό Ζεν
Ο στόχος του διαλογισμού Ζεν είναι η προσωπική εμπειρία του σατόρι, η βίωση της αρχικής εμπειρίας του Βούδα. Από τους μαθητές του Ζεν, περιμένει κανείς να υπομείνουν πνευματικές και σωματικές βασάνους, με ιδιαίτερη έμφαση στο Ζαζέν και τη μελέτη ορθολογικά μη επιλύσιμων προβλημάτων (Κοάν).
Εκεί δηλαδή που το μυαλό σου σηκώνει τα χέρια (και άλλα μέλη, στο ζητούμενο μας) ψηλά!
Η διαφορά με τις χριστιανικές έννοιες του “να υπομένεις” έγκειται στο ότι το άτομο που κατακτά το σατόρι δεν υπηρετεί την κοινωνία, αλλά αποκτά μάλλον την ικανότητα να ζήσει χωρίς φόβο ή προσκόλληση στη ζωή

 

Άρα, κράτα αυτή την ιδέα! Ευκαιρία να ζήσεις στο κρεβάτι σoυ βάζοντας όρια, χωρίς φόβο (στους άλλους!) :

“Εδώ, στο κρεβάτι μου δεν υπηρετώ την κοινωνία, δεν ακούω τη μαμά μου, δεν θα απολογηθώ στον μπαμπά μου, δε θα με κρίνει η κοινωνία, ο Θεός ή το Σύμπαν” !

(Αφού, νομικά και ηθικά, δε θα βλάψεις κανέναν στα σεντόνια σου!)

“Εδώ, στο κρεβάτι μου, είμαι, κάνω και αισθάνομαι όπως και ό,τι θέλω κι έχω ανάγκη να απολαύσω!”

Άκου κι αυτό! Μία ακόμη ιδέα σύμμαχος:

– H Tantra και το δίλημμα της δυτικής σεξουαλικότητας

“Η Τάντρα λέει, το σεξ είναι πολύ βαθύ διότι πρόκειται για τη ζωή…” Αποσπάσματα του Osho για την Τάντρα). 
Η Τάντρα είναι η επιστήμη τής μεταμόρφωσης των κοινών εραστών σε αδελφές ψυχές !

 

(Μόλις ολοκληρωθεί η ανάγνωση του άθρου, πάντως, βρήκαμε για εσάς και το soundtrack για μια ξεχωριστή βραδιά, της νέας ερωτικής σας ζωής !)

Η Τάντρα είναι αλχημεία΄ μπορεί να μεταμορφώσει τα κέντρα σου, μπορεί να μεταμορφώσει τα κέντρα τού άλλου, μπορεί να δημιουργήσει ένα ρυθμό και μια αρμονία ανάμεσα σε σένα και την αγαπημένη σου. Αυτή την ομορφιά έχει η Τάντρα. Είναι σαν να φέρνεις τον ηλεκτρισμό στο σπίτι σου. Μπορείς τότε να ανοίγεις και να κλείνεις το ρεύμα όποτε θέλεις. Και μπορείς να το χρησιμοποιείς με χίλιους τρόπους΄ μπορεί να δροσίζει το δωμάτιό σου, μπορεί να θερμαίνει το δωμάτιό σου.

Τότε πρόκειται για ένα θαύμα!

Άντε τώρα! Ξεκίνα, μη σε κρατάμε! Σε αφήνουμε να κάνεις έξωση στο πάρτυ που γίνεται στο κρεβάτι σου και να απολαύσεις,απόψε τη βραδιά (ή το πρωινό) με τον-την σύντροφό σου,μόνοι !

 

Το τέλειο μάντρα για να προσελκύσει την αγάπη, την αφθονία και πολλά άλλα