Σασμός – Γιώργος Αμούτζας: Η μεγάλη αποκάλυψη στα επόμενα επεισόδια που φέρνει συνταρακτικές εξελίξεις

Σασμός – Γιώργος Αμούτζας: Η μεγάλη αποκάλυψη στα επόμενα επεισόδια που φέρνει συνταρακτικές εξελίξεις

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο «Νικηφόρος» από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, μίλησε

για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την κάμερα του Happy Day.

Η παρουσιάστρια εντόπισε στα γυρίσματα του Σασμού τον Γιώργο Αμούτζα να φοράει στρατιωτικά ρούχα. «Τα φορούσα γιατί σε λίγα επεισόδια -είμαστε πολύ κοντά σε αυτό- θα γίνει μία μεγάλη αποκάλυψη. Αυτή η αποκάλυψη γίνεται στο κυνήγι. Θα με σοκάρει αυτή η αλήθεια, όπως άλλωστε και κάθε μεγάλη αλήθεια. Και μετά έρχονται πολλές εξελίξεις» ανέφερε ο ηθοποιός χωρίς να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για την αποκάλυψη που σχετίζεται με τον δολοφόνο του πατέρα του.

Όσο για τη σχέση του Μαθιού με τη μητέρα του, Βασιλική, ο «Νικηφόρος» είπε πως «θα μάθω για τον δεσμό, αλλά δεν θα αλλάξει η γνώμη μου για έναν άνθρωπο που είναι τόσο αγαπημένος. Ο Μαθιός για τον Νικηφόρο είναι ο μέντοράς του, είναι το άλλο του μισό. Είναι η πατρική φιγούρα που έχασε και δε νομίζω ότι αλλάζουμε τόσο εύκολα γνώμη. Πρέπει ο Νικηφόρος να δεχτεί αυτή τη σχέση γιατί βλέπει όλο αυτό τον καιρό ότι ο Μαθιός -χωρίς να υποψιάζεται ότι υπάρχει σχέση- στηρίζει τη μάνα του, όσο κανένας άλλος».

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τον Γιώργο Αμούτζα αν ο «Νικηφόρος» είναι γιος του «Μαθιού», ο Γιώργος Αμούτζας απάντησε ότι «δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό. Υπάρχουν συζητήσεις, υπονοούμενα, υπάρχουν άνθρωποι που το πιστεύουν… Εμείς εδώ στη σειρά πρέπει να πάρουμε μία απόφαση. Το αν είναι γιος του, θα αποφασιστεί τη δεύτερη σεζόν. Ο Σασμός πρέπει να έχει δεύτερη σεζόν, αλλά όχι τρίτη και τέταρτη γιατί ένα τηλεοπτικό προϊόν χάνει τη μαγεία του και κουράζει».