Σασμός: Η Αργυρώ παντρεύεται άλλον – ο γοητευτικός Σταύρος

Σασμός: Η Αργυρώ παντρεύεται άλλον – ο γοητευτικός Σταύρος

Μία μεγάλη ανατροπή αναμένεσαι να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός».

Αυτό γιατί, η Αργυρώ αποφασίζει να γράψει το οριστικό τέλος στο σχέση της με τον Αστέρη και αποφασίζει να παντρευτεί κάποιον άλλον.

Τα σχέδια της Καλλιόπης να απαλλαγεί μια και καλή από την οικογένεια Βρουλάκη ευδοκιμούν και η Μαρίνα με την Αργυρώ αποφασίζουν να φύγουν για πάντα από την Κρήτη. Η Καλλιόπη είναι ικανοποιημένη απ’ αυτή την εξέλιξη, σε αντίθεση με όλους στο χωριό, οι οποίοι στρέφονται εναντίον της που προσπάθησε να εκφοβίσει τις γυναίκες προκειμένου να τις διώξει. Έτσι, όπως θα παρακολουθήσουμε, η Αργυρώ με τη Μαρίνα φτάνουν στα Γιάννενα και προσπαθούν να θέσουν τις βάσεις για μια καινούργια αρχή στη ζωή τους. Η Αργυρώ θέλει να καταφέρει να ξεχάσει το παρελθόν της και όσα την πλήγωσαν αλλά και να κρύψει, με αυτόν τον τρόπο από όλους πως είναι έγκυος στο παιδί του Αστέρη. Από την άλλη, ο τελευταίος, μέσα από τη φυλακή, μαθαίνει πως η Αργυρώ έφυγε από την Κρήτη και τα βάζει με τη μητέρα του.

Οι πρώτες μέρες της νέας τους ζωής βρίσκουν τη Μαρίνα και την Αργυρώ να ψάχνουν τα πατήματα τους. Και οι δύο προσπαθούν να προσαρμοστούν στην καινούργια καθημερινότητα καινά απαλύνουν τον πόνο τους από την αγάπη που έχουν η μία για την άλλη αλλά και από τη γαλήνη που τους προσφέρει ο νέος τόπος όπου αποφάσισαν να μείνουν. Ωστόσο, στα Γιάννενα, η Αργυρώ πρόκειται να γνωρίσει τον άντρα που θα της αλλάξει τη ζωή. Ο λόγος για τον Σταύρο. Έναν γοητευτικό, ευγενικό και πάνω απ’ όλα προστατευτικό νεαρό. Η πρώτη γνωριμία της Αργυρώς με τον Σταύρο είναι επεισοδιακή, καθώς εκείνος τη βοηθάει στις ερημιές. Όμως, πολύ γρήγορα, αναπτύσσεται ανάμεσα τους μια σχέση εμπιστοσύνης. Εκείνος, από την πρώτη στιγμή, βοηθάει την Αργυρώ να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα αλλά και να ξεχάσει όσα οδυνηρά περιστατικά έζησε, παρά το γεγονός πως κι εκείνος αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα με την εξάρτηση του αδελφού του, του Βαγγέλη, από τον τζόγο.

Ο Σταύρος καταφέρνει και κερδίζει γρήγορα τον σεβασμό και την εκτίμηση τόσο της Αργυρώς όσο και της Μαρίνας. Μάλιστα, ερωτεύεται την κοπέλα από την πρώτη κιόλας στιγμή που τη συναντάει και κάθε μέρα που περνάει τη διεκδικεί ερωτικά, έχοντας παράλληλα την υπομονή να περιμένει για όσο καιρό χρειάζεται η Αργυρώ προκειμένου να νιώσει έτοιμη για μία νέα σχέση. Και θα τα καταφέρει. Η Αργυρώ και ο Σταύρος πρόκειται να παντρευτούν, θέλοντας έτσ; η κοπέλα να κλείσει οριστικά την πόρτα ίου παρελθόντος και να μεγαλώσει το παιδί της σε ένα ήρεμο περιβάλλον, χωρίς κινδύνους, απειλές και κυρίως Σταματάκηδες. Κανείς, όμως, δεν τολμάει να τη ρωτήσει αν πραγματικά έχει ξεπεράσει τον Αστέρη…

Πηγή:MYTV