Σασμός spoiler: Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών – Γάμοι, χωρισμοί και δολοφονίες

Σασμός spoiler: Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών - Γάμοι, χωρισμοί και δολοφονίες

Σασμός spoiler: Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών – Γάμοι, χωρισμοί και δολοφονίες

Οι ανατροπές στη σειρά του ALPHA «Σασμός» συνεχίζονται και θα συνεχίζονται για πολύ καιρό!

Το μέλλον αβέβαιο για όλους και κυρίως για τα ζευγάρια που πάνω τους, στις σχέσεις τους, στους έρωτές τους και τα πάθη τους στηρίζεται όλη η πλοκή. Διαβάστε παρακάτω ποιο θα είναι το μέλλον αυτών των ζευγαριών και τι τους επιφυλάσσει η μοίρα μέχρι το τέλος.

Αργυρώ – Σταύρος: Παντρεύονται από αληθινή αγάπη

Η Αργυρώ στην αγκαλιά του Σταύρου θα βρει αυτό που λέμε απάνεμο λιμάνι. Ο έρωτας για την Αργυρώ μετά από όσα έχουν συμβεί, είχε γίνει συνώνυμο της καταστροφής και του πόνου. Με τον Σταύρο όμως καταλαβαίνει τι σημαίνει αγάπη. Αγάπη αληθινή και άδολη. Στον Σταύρο θα βρει και πάλι τη χαρά, θα τον παντρευτεί και θα ζήσουν μαζί, με κάποιες δυσκολίες που η μοίρα θα της φέρει, που όμως θα ξεπεράσει και μαζί με τον Σταύρο θα ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή. Ο Αστερης δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ. Θα ζει με τη θύμηση της και τον πόνο στην καρδιά. Ομως, αμίλητος θα δεχτεί τη νέα της ζωή. Θα την καταλάβει και μάλιστα θα είναι αυτός που θα της δώσει ένα μεγάλο δώρο-ζωής. Με κάποιο τρόπο θα της χαρίσει αυτό που της στέρησε.

Αντώνης – Μαρίνα: Αγάπη για πάντα

Ο Αντώνης έχει αφιερώσει τη ζωή του ολόκληρη στην προσμονή της Μαρίνας. Την αγαπάει, τη νοιάζεται, την πονάει και την… περιμένει. Ο Αντώνης θα είναι πάντα εκεί για εκείνη. Στις λύπες και στις χαρές που έρχονται, επιτέλους, γι’ αυτή την πονεμένη γυναίκα. Η Μαρίνα επίσης τον θεωρεί τον πιο δικό της άνθρωπο. Εχει αισθήματα γι’ αυτόν, όμως ποτέ δεν πρόκειται να τα δημοσιοποιήσει. Ο,τι συμβαίνει ανάμεσα τους, θα μείνει πάντα ανάμεσα τους. θα είναι για πάντα μαζί, θα αγαπιούνται για πάντα. Κρυφά, μυστικά, αλλά παντοτινά!

Βασιλική – Μαθιός: Η αλήθεια τους χωρίζει

Τώρα η Βασιλική με τον Μαθιό ζουν την απόλυτη ευτυχία. Μετά μάλιστα και από τη συγκατάθεση του Νικηφόρου, για πρώτη φορά ζουν φανερά πλέον την ευτυχία τους. Μάλιστα δεν θα αργήσει να το μάθει όλο το χωριό, καθώς ο Μαθιός θα ζητήσει τη Βασιλική σε γάμο μπροστά σε όλους. Η ζωή τους θα κυλήσει όμορφα, από την πλευρά του ο Μαθιός σχεδόν θα έχει ξεχάσει ότι αυτός ήταν που σκότωσε τον άντρα της. Εχει σβήσει από το μυαλό του το παρελθόν και ζει το τώρα με τη γυναίκα που για χάρη της θα μπορούσε να κάνει τα πάντα. Η αλήθεια όμως κάποτε θα βγει στο φως και αυτό θα είναι οδυνηρό για τη Βασιλική. Απογοητευμένη που στήριξε όλη της τη ζωή σε ένα ψέμα, θα αναγκαστεί να αποχωριστεί από τον άντρα που αγάπησε. Να αποχωριστεί ή να τον κλάψει;

Θοδώρα – Γιώργης: Τραγικός χωρισμός

Ο άδικος θάνατος του Πετρή είναι ω βάρος που θα κουβαλάει για πάντα η Θοδώρα. Οπως ήδη έχουμε δει, η κοπέλα βασανίζεται από τις τύψεις. Εχει παραισθήσεις, κλαίει και ζητάει γονατιστή συγχώρεση. Μάλιστα της έχει μπει η ιδέα ότι το κακό που έκανε θα γυρίσει πάνω στο παιδί που περιμένει. Ενα παιδί που εξαιτίας του έσωσε τον γάμο της την τελευταία στιγμή. Τα πράγματα όμως δεν θα πάνε καλά τελικά για τη Θοδώρα. Βασανιζόμενη από τις τύψεις για τον Πέτρο, η Θοδώρα θα έχει ένα ατύχημα, θα παραπατήσει, θα πέσει και θα χάσει το μωρό που περιμένει. Ο Γιώργης θα αντιδράσει πολύ άσχημα, θα την κατηγορήσει ότι είναι άχρηστη και φυσικά θα τη χωρίσει. Η Θοδώρα θα πληρώσει με αυτόν τον τρόπο και θα μείνει με τον πόνο και την ανάμνηση του Πέτρου.

Στέλλα – Άγγελος: Ποτέ ξανά μαζί

Οπως βλέπουμε, ο Αγγελος έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Στέλλα και προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι και πάλι μαζί. Από την άλλη, η Στέλλα εκτός των προβλημάτων που έχει με τη μητέρα της και γενικά την οικογένεια της, φαίνεται να έχει ακόμα δυνατά αισθήματα για τον Αστέρη. Αλλά αυτό είναι μόνο από τη δική της πλευρά. Οπως και να ‘χει, αυτό το ζευγάρι δεν θα είναι ξανά μαζί. Ίσως αν είχαν χρόνο… Τα γεγονότα όμως θα τους προλάβουν και θα είναι τραγικά, καθώς ο Αγγελος θα φύγει από τη ζωή. Θα πληρώσει με τη ζωή του την επιθυμία του να πάρει πίσω ό,τι του ανήκει από τους Σταματάκηδες. Η Καλλιόπη εξάλλου πληρώνει με αίμα τις διαφορές της…

…και άλλες ιστορίες

Η Ασπα τυπικά έχει ξεμπλέξει με τον Κώστα, αν και πολλά λέγονται ότι ακόμα και μέσα από τη φυλακή ή αργότερα δεν θα την αφήσει ήσυχη. Ωστόσο η κοπέλα αρχίζει και έρχεται κοντά με τον Μύρωνα. Η φιλική σχέση τους σύντομα θα εξελιχθεί και ανάμεσα τους θα αναπτυχθεί ένα νέο ειδύλλιο. Οσο για τον Μανόλη, η σχέση του με την Κλαίρη είναι μια σχέση ζωής και αυτό φαίνεται από το πόσο θετικά τον επηρεάζει, στο να εξελιχθεί και να αφήσει πίσω τη δειλία του και τους φόβους του. Ο Μανόλης έτσι θα αντιμετωπίσει όλα τα εμπόδια που θα βρει σε σχέση με την κοπέλα και θα μείνουν μαζί αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Τέλος, ο Νικηφόρος θα έρθει αντιμέτωπος με πολλά θέματα σχετικά με όσα έχουν γίνει στην οικογένεια του και που στο τέλος θα βγουν στην επιφάνεια. Ο Νικηφόρος θα έχει ακόμα την απορία αν είναι παιδί του Στεφανή ή του Μαθιού και θα διχαστεί ανάμεσα στο καθήκον του και στα αισθήματα του. Δίπλα του όμως θα έχει την Τζένη που θα τον στηρίξει στα δύσκολα χρόνια που θα έρθουν.

ΠηγήTV24