Δέκα χρυσοί κανόνες για το ταξίδι σας με αεροπλάνο, που θα βοηθήσουν στο άγχος και στην κούραση του ταξιδιού.

Από την Πόπη  Wallick

Κανόνας Νο 1
Διαλέξτε τι θα φορέσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, από πριν για 2 λόγους, θα “γθυδείτε” στον έλεγχο άρα αν φορέσετε την Άρτα και τα Γιάννενα δεν εξυπηρετεί κανέναν και κυρίως εσάς αλλά και για λόγους αισθητικής.
Σκεφτείτε τι θα φορούσατε αν πηγαίνατε στο γραφείο σας και ντυθείτε ανάλογα, με εξαίρεση τα υπερατλαντικά ταξίδια όπου προηγείται η άνεση αλλά ακόμη και με φόρμα ή jean μπορείτε να είστε κομψές και ευπρεπείς.
Κανόνας Νο 2
Να είστε στην ώρα σας, υπολογίστε τις τυχόν καθυστερήσεις, κίνηση, ώρα αιχμής μέρα με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα στο αεροδρόμιο και be on time. Δεν είναι ευχάριστο για κανέναν να περιμένουν τον τελευταίο επιβάτη για να αναχωρήσει το αεροπλάνο.

Κανόνας Νο 3
Μέχρι την επιβίβαση μεσολαβεί ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτήν την ώρα, φροντίστε να έχετε εύχερα, εισιτήρια, διαβατήριο και ότι άλλο απαιτείται για το ταξίδι σας, είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να αδειάζετε την τσάντα σας για να βρείτε τα απαιτούμενα συνοδευτικά και να καθυστερείτε τους υπόλοιπους.
Κανόνας Νο 4
Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας, μην προσπαθείτε με μικρές απατεωνιές να μπείτε ενδιάμεσα και να προσπεράσετε τους υπόλοιπους, το ίδιο ισχύει και όταν περιμένετε τις αποσκευές σας.

Κανόνας Νο 5
Να είστε ευγενείς με το προσωπικό που σας εξυπηρετεί, με όλους χωρίς εξαίρεση, πείτε καλημέρα, καλησπέρα και ευχαριστώ, κάντε το ίδιο και με τον επιβάτη που θα κάθεστε δίπλα του κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Κανόνας Νο 6
Αν ταξιδεύετε με τα παιδιά σας φροντίστε να είναι εκπαιδευμένα και ευγενικά, οι κλωτσιές στη μέση των μπροστινών καθισμάτων “απαγορεύονται”.
Κανόνας Νο 7
Εκτός αν η πτήση σας διαρκεί πάνω από 3 ώρες και μόνο μετά το σερβίρισμα του φαγητού και των ποτών μπορείτε να γείρετε το κάθισμά σας και αυτό αφού ευγενικά ρωτήσετε τον επιβάτη που κάθετε πίσω σας.

Κανόνας Νο 8
Χαμηλώστε την ένταση της μουσικής που ακούτε της ταινίας που βλέπετε, του παιχνιδιού με το οποίο διασκεδάζετε, ο συνεπιβάτης σας μπορεί να χαλαρώνει με άλλο τρόπο, δεν είναι υποχρεωμένος να μοιραστεί τις προτιμήσεις σας.
Κανόνας Νο 9
Μην σηκώνεστε μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο όλοι μαζί, προσέξτε όταν βάζετε τα παλτό και σακάκια σας την κίνηση των χεριών σας, ο χώρος είναι εξαιρετικά περιορισμένος.
Κανόνας Νο 10
Συμπεριφερθείτε κόσμια ακόμη κι αν είστε φρεσκοερωτευμένοι κανείς δεν θέλει να συμμετέχει στις προσωπικές σας στιγμές.

Π

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here