Πολλές γυναίκες δεν έχουν οργασμό στο σεξ, επειδή προσδοκούν μια συγκεκριμένη εμπειρία. Μπορεί να βιώσουν οργασμικές καταστάσεις αλλά δεν το γνωρίζουν γιατί,τελικά, είναι τόσο επικεντρωμένες σε αυτό που περιμένουν! Διαβάστε πώς θα φτάσετε στην κορύφωση !

1. Να έχετε ανοιχτό μυαλό
Οι οργασμοί στην κορύφωση έρχονται σε πολλά σχήματα και μεγέθη, χρώματα, διάρκειες, ιδιότητες και περιλαμβάνουν μια ποικιλία συναισθημάτων, αισθήσεων, ροών ενέργειας και καταστάσεων συνείδησης. Να είστε ανοιχτοί σε ό, τι συμβαίνει! Μην περιμένετε κάποια ιδιαίτερη εμπειρία, αίσθηση ή αποτέλεσμα. Ό, τι και αν έρχεται, ευχαρίστηση ή πόνος να το δεχτείτε, να το εκτιμήσετε και να του επιτρέψετε συμβεί.

Μην αποσπάτε το μυαλό με σκέψεις για ό,τι συμβαίνει ή ό,τι μπορέι να συμβεί.

2.Αφεθείτε !
Φανταστείτε ότι ένας άνθρωπος είναι  επικεντρωμένος και πρόθυμος να σας φτάσει στον οργασμό. Από τη μια πλευρά, αυτό είναι υπέροχο που τον νοιάζει, αλλά από την άλλη πλευρά, αυτό μπορεί να σας πιέσει , έτσι δεν είναι;

Έχω δει γυναίκες να σαμποτάρουν τον οργασμό τους και ουσιαστικά όλη την εμπειρία γιατί ήταν τόσο εστιασμένες και πρόθυμες στο να έχουν οργασμό.

Απολαύστε τη βόλτα, την εξερεύνηση, την ανακάλυψη, τον τρόπο, όχι το στόχο του οργασμού, και στη συνέχεια ίσως τον έχετε ούτως ή άλλως!

 Κάντε υπομονή και θυμηθείτε: Τα καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που περιμένουν!

3. Χαλάρωση
Όσο περισσότερο χαλαρώνετε, τόσο πιο εύκολος θα είναι για εσάς ο οργασμός. Μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε διάφορα  είδη σωματικής κίνησης, αναπνοής (πχ.πιλάτες) και ούτω καθεξής, αλλά η ενδεδειγμένη στάση είναι αυτή της χαλάρωσης, όχι της προσπάθειας.

Αφήστε οποιαδήποτε ενέργεια ή κίνηση να προέλθει αυτόματα. Μπορεί να έχετε έναν οργασμό καταβάλοντας προσπάθεια, αλλά αυτό μπορεί να είναι περισσότερο ένα πυροτέχνημα, παρά μια μακρά και σημαντική κατάσταση οργασμού.

Συνδεθείτε με τον σύντροφό  σας με τα μάτια, την αναπνοή, τις απαλές λέξεις και την αφή και αφεθείτε να νιώσετε το συναίσθημα.

4. Εμπιστοσύνη και παράδοση
Ένας οργασμός προέρχεται από την αποχώρηση και την παραίτηση από τις σκέψεις, όχι από την προσπάθεια. Όσο περισσότερο παραδίδεστε, τόσο πιο βαθύς  ο οργασμός. Αν η ιδέα ή η έννοια της παράδοσης σας είναι ξένη και δυσκολεύεστε να  αφεθείτε, απλά προσπαθήστε να δεχτείτε και να αγκαλιάσετε ό, τι συμβαίνει, ανεξάρτητα από τις αισθήσεις, τα συναισθήματα ή τις σκέψεις που έχετε ή δεν έχετε, χωρίς να περιμένετε τίποτα.

Καλό είναι να αποφεύγετε υπερβολικές δηλώσεις .

5. Θάρρος και επιμονή
Κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών σας εξερευνήσεων, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με έναν άλλο, ενδέχεται να εμφανιστούν προβλήματα και σκέψεις.

Μπορεί να έχετε φυσικό πόνο, συναισθηματικό πόνο, απογοήτευση, σύγχυση, παλιές αναμνήσεις ,συναισθηματικά  τραύματα ή ακόμα και ευχαρίστηση τόσο ισχυρή που δεν μπορείτε να την συγκρατήσετε!

Δείξτε θάρρος να αντιμετωπίσετε αυτό που έχει κατασταλεί και κρυφτεί για χρόνια και  αφεθείτε για να το ξεπεράσετε.

Θυμηθείτε ότι όποιος πόνος  θα αντιμετωπίσετε, τα οφέλη και οι ανταμοιβές και τα θετικά αποτελέσματα θα είναι εκατό φορές μεγαλύτερα!

Αξίζει να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας, διότι έτσι θα μεταμορφώσετε ολόκληρη τη ζωή σας!

6. Είναι μια διαδικασία
Η ζωή όλη είναι μια διαδικασία. Η ανάπτυξη είναι μια διαδικασία. Η εξέλιξη είναι μια διαδικασία. Το ταξίδι σας επούλωσης, που συνδέεται με τη θηλυκότητά σας και τη σεξουαλικότητά σας, γίνεται πιο οργασμικό, πηγαίνοντας βαθύτερα σε σημαντικές σχέσεις, αυτές είναι όλες οι διαδικασίες.

Κάθε βήμα που κάνετε νετε, κάθε κίνηση που κάνετε, κάθε προσπάθεια, κάθε εμπειρία, κάθε μικρή νίκη ή μικρή αποτυχία αποτελούν μέρος της διαδικασίας.Ό, τι έρχεται, ό, τι βιώνετε, καλοδεχτείτε το!

Να ξέρετε ότι το καλύτερό σας δεν έχει έρθει ακόμα. Σας περιμένει να το ανακαλύψετε!

 

7. Ενθουσιασμός και διασκέδαση
Είναι αλήθεια ότι αυτό που αντιμετωπίζετε μπορεί να είναι δύσκολο ή αποθαρρυντικό κατά περιόδους, έτσι να σας καλλιεργείται μια προσδοκία ενθουσιασμού και διασκέδασης.

Πάρτε χαλαρά αυτή τη διαδικασία, να διασκεδάσετε με τον εαυτό σας και με τον παρτενέρ σας, καθώς εξερευνάτε τη σεξουαλικότητά σας.

Όσο περισσότερο μπορείτε να διασκεδάσετε με όλα αυτά, τόσο πιο εύκολο και όλο και πιο εύκολο θα γίνει να φτάσετε σε οργασμό.

8. Περιέργεια και εξερεύνηση
Δείτε το σεξ σαν να εξερευνάτε ένα άγνωστο έδαφος, να ανακαλύπτετε νέες αισθήσεις και εμπειρίες, να συναντάτε μέρη και πτυχές του εαυτού σας που δεν γνωρίζατε ποτέ.

Καλλιεργήστε την περιέργειά σας για το πώς το σώμα σας αισθάνεται και λειτουργεί, τι είναι δυνατό και σας συναρπάζει κάθε φορά που το δοκιμάζετε, πώς οι διαφορετικές πρακτικές και ασκήσεις αλλάζουν την εμπειρία σας μέρα με τη μέρα.

Η περιέργεια δεν σκοτώνει το σεξ !

9. Παρουσία και ευαισθητοποίηση
Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην οργασμική εμπειρία μιας γυναίκας είναι το πόσο είναι παρούσα και επικεντρώνεται ενώ κάνει σεξ με τον εαυτό της ή με άλλους.

Ένας άντρας μπορεί εύκολα να ολοκληρώσει και να είναι σε θέση και να σας ευχαριστήσει ακόμη και αν δεν είναι πραγματικά “παρόν” μαζί σας, ακόμα κι αν σκέφτεται για κάτι άλλο. Αλλά για μια γυναίκα είναι σημαντικό να είναι παρούσα στη στιγμή, στην εμπειρία της, στο σώμα της, να έχει επίγνωση των αισθήσεων, της ροής της ενέργειας και των συναισθημάτων που έρχονται ,αλλά και των διαφορετικών τρόπων με τους οποίους η ευχαρίστηση και ο οργασμός εκδηλώνονται.

Όσο περισσότερο είστε σε θέση να παραμείνετε παρούσες, συγκεντρωμένες και εκτιμώντας τη στιγμή, τόσο πιο οργασμική θα γίνετε! Η καλλιέργεια αυτής της παρουσίας χωρίς σκέψεις στη σεξουαλική σας σχέση θα επηρεάσει ή θα μεταμορφώσει όλες τις πτυχές της ζωής σας.Να είστε σίγουρες!

Η συνειδητοποίηση της παρούσας στιγμής, η ενέργεια της ζωής που ρέει μέσα από το σώμα σας, οι αισθητήριες αντιλήψεις, η διέλευση των σκέψεων, είναι όλες οι πύλες για τη βαθύτερη χαρά, αίσθηση, ευχαρίστηση, οργασμό και υψηλότερες καταστάσεις ύπαρξης.

Και όχι μόνο στο Σεξ !

Συμπέρασμα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας για να σας υποστηρίξει στο οργασμικό σας ταξίδι. Η καλλιέργεια της σωστής στάσης θα λειτουργήσει καλύτερα από οποιοδήποτε παιχνίδι του σεξ ή σύντροφο και θα σας ανοίξει έναν νέο κόσμο οργασμού.

Πειραματιστείτε με αυτές τις νοητικές συμπεριφορές και θα δείτε πως θα έχετε βρει κάτι που σας βοηθάει από το www.igynaika.gr