Η Ελένη Μενεγάκη για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε: «Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά. Θρηνούσα» – (Βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε: «Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά. Θρηνούσα» - (Βίντεο) 

Η Ελένη Μενεγάκη για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε: «Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά. Θρηνούσα» – (Βίντεο) 

«Δεν ήξερε κανείς ότι ήμουν έγκυος»

Μια προσωπική αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στο Mega, το μεσημέρι της Τετάρτης, 15 Δεκεμβρίου.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε στο παρελθόν εκφράζοντας τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εκείνη την περίοδο.

«Άκου, έχω πενθήσει γι’ άλλα πράγματα. Ήμουν σε ξεκίνημα εγκυμοσύνης τριών μηνών, δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη και το συζητάω γιατί είναι γνωστό και είναι πολλά χρόνια πριν. Ήταν πολύ θλιβερό για εμένα, θυμάμαι και τη μέρα, ήταν Αγίου Βαλεντίνου. Κι όμως πήγα στο νοσοκομείο δίπλα, στα πλατό τότε του ΑΝΤ1 στο Μαρούσι.  Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά, θρηνούσα πραγματικά. Αλλά έπρεπε να είμαι εκεί.

Δε μπορούσα να το μοιραστώ με κάποιον, γιατί κανείς δεν ήξερε τι μου συμβαίνει, ούτε καν ότι ήμουν έγκυος. Μου ήταν τρομερά δύσκολο. Φαντάζομαι ότι θα μου ήταν ακόμα πιο δύσκολο αν με ρωτάγανε όλοι τι έχω. Εγώ τώρα σαν χαρακτήρας. Ο κάθε άνθρωπος είναι αλλιώς. Ίσως γι’ αυτό και δε μοιραζόμουν πράγματα για εγκυμοσύνες, ειδικά, όταν αισθανόμουν ότι μάλλον είμαστε σε έναν πιο ασφαλή δρόμο γιατί φοβόμουν. Εγώ. Άλλος μπορεί να νιώθει καλύτερα όταν το συζητάει…Μπορεί όταν το συζητάς να σε πληγώνει πιο πολύ. Να μην σε αφήνει να φύγει το μυαλό σου», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δες το παρακάτω βίντεο: