O Δημήτρης Μηλιόγλου μας χάριζε το χαμόγελό του και μια ιδιαίτερη ματιά στη βιομηχανία του θεάματος, μπαίνοντας στα σπίτια μας, από πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και παλαιότερα  με την εκπομπή «ΟΗ LA LA» με οικοδέσποινα την Σάσα Σταμάτη στην τηλεόραση του SKAI .

Τον ακούσαμε κατά καιρούς αλλά και ως σήμερα στις ραδιοφωνικές του εκπομπές, στον Love Radio 97,5  στον Μέντα, τον Λάμψη ,τον Village και άλλους σταθμούς.

 O Δημήτρης που εγώ γνωρίζω από το 2010, (τολμώ να πω, καλά) λατρεύει την επικοινωνία, τη μουσική και τον κόσμο των media, ίσως, γιατί εκεί βρίσκει να εκφραστεί και να χωρέσει η κοινωνικότητα και το πληθωρικό του ταλέντο ! Αυθεντικός, αιχμηρός (όταν νομίζει πως χρειάζεται), με μια παιδικότητα και μια ευαισθησία που σπάνια αφήνει να φανεί ιδιαίτερα.

Περιμένω τα επόμενα βήματά του, καθώς ξέρει πώς να κρατά το κοινό του και μας εκπλήσει ευχάριστα τόσα χρόνια, χωρίς όμως να αλλάζει την προσωπικότητά του για χάρη της τηλεοπτικής του περσόνας!

Εύη Βισβάρδη

Δείτε, τί μας είπε για την ευτυχία και για το πώς μπορούμε να την φτάσουμε.

-Ποια είναι μια απλή δραστηριότητα που σε κάνει πιο ευτυχισμένο;

Το, να περνάω χρόνο με φίλους και ανθρώπους, με θετική ενεργεια… Σε δραστηριότητα πάντως, μια θεατρική παράσταση μπορεί να με κάνει να νιώσω καλά, ανεξαρτήτως παρέας (αρκεί να είναι της προκοπής)

-Τι ξέρεις τώρα για την ευτυχία που δεν το ήξερες, στα 18 ;

Ότι είναι, περισσότερο, κατάσταση μυαλού παρά κάτι χειροπιαστό. Όχι πως, κάτι “υλικο” δε σε κάνει χαρούμενο… αλλά είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, από την ευτυχία με την ουσιαστική της έννοια.

 

-Υπάρχει κάτι που μπορείς να βρείς ότι κάνεις
κατ ‘επανάληψη, που μπαίνει εμπόδιο στην ευτυχία σου?

Υποτιμώ τις ικανότητές μου και τις δυνατότητες που υπάρχουν γύρω μου. Πια, το ελέγχω πιο αποτελεσματικά, από ότι κάποια χρόνια πριν, αλλα έχω δουλειά ακόμα.

-Εάν αισθάνεσαι  θλίψη, τί κάνεις για να δώσεις στον εαυτό σου μια ευκαιρία ευτυχίας,έστω στιγμιαία ;

Δυστυχώς, εδώ, καταφεύγω πάντα στην εύκολη λύση του comfort food. Εξάλλου, δεν υπάρχει ψυχολόγος που δε θα σου πει ότι: “Όλα λύνονται με σοκολάτα”… ο διατροφολόγος μπορεί να διαφωνήσει, αλλά δεν γίνεται να τους κάνεις όλους ευτυχισμένους…

-Υπάρχει κάτι που έχεις παρατηρήσει στους ανθρώπους γύρω σου, που λένε ή κάνουν και μειώνει πολλά από την ευτυχία τους;

Νομίζω, ότι λόγω της κατάστασης δεν τολμούν να ονειρευτούν κάτι περισσότερο, από αυτό που έχουν. Ο κόσμος δεν ρισκάρει πια… λογικό απο τη μία, αλλά χωρίς υπέρβαση, μπροστά δεν έχει.

-Έχεις περάσει μια περίοδο,που αισθάνθηκες ιδιαίτερα ευτυχισμένος ή δυστυχισμένος -αν ναι, γιατί;

Δυστυχισμένος ένοιωσα την περίοδο που έχασα δύο δουλειές, μία σχέση και κυριολεκτικά, τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αμφισβήτησα εμένα, την αξία μου, τη δύναμή μου… ξέχασα ποιός είμαι. Η ευτυχία ήρθε, όταν βγήκα από το σκοτάδι και αποφάσισα να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου! Είναι σπουδαίο να ξέρεις, ότι μπορείς να αποκτήσεις τα καλύτερα, όταν έχεις επιβιώσει από τα χειρότερα!

-Προσπαθείς να είσαι πιο ευτυχισμένος; Αν ναι, πώς; Έχεις βρει κάποιο «μυστικό»?

Προσπαθώ να μη ξεχνάω τη “μαύρη” περίοδο που ανέφερα προηγουμένως… Κάνω αναδρομή στο πόσο χαλια αισθανόμουν, τότε και αυτομάτως, ακόμα και μια πολύ δύσκολη μέρα φαίνεται υπέροχη… Δεν πρέπει να ξεχνάμε τόσο εύκολα.

–Σε έχει εκπλήξει ποτέ ένα γεγονός ; Δηλαδή, με κάτι που αναμενόταν, ότι θα σε κάνει πολύ χαρούμενη ή πολύ δυστυχισμένη και συνέβη το αντίθετο;
Γιατί, πολλές φορές, γινόμαστε μάντεις γεγονότων στη ζωή μας τα οποία, τελικά, εξελίσσονται εντελώς διαφορετικά .

Φυσικά, αλλά ακόμα και αυτό, σε εξασκεί για να βγεις καλύτερος και δυνατοτερος. Εξάλλου, ζούμε στην εποχή που τίποτα δεν είναι σίγουρο ή δεδομένο…άρα δεν υπάρχει δικαιολογία, να είσαι απροετοίμαστος για την οποιαδήποτε αλλαγή που έρθει στη ζωή σου.

Be a SoulBodyGR star

1.Αν μπορούσε να γίνει πραγματικότητα μια ευχή σου για εσένα και την ανθρωπότητα ποιά θα ήταν αυτή;

Μια ευχή για μένα είναι να φτάσω σε ένα σημείο, κάποτε, που θα κοιτάω “πίσω” και θα νιώθω περήφανος… αν “παίζει” και στα αυτιά μου το “My way” του Frank Sinatra ακόμα καλύτερα.  Για την ανθρωπότητα, εύχομαι, σύντομα, να καταφέρει να κάνει πράξη το “αγαπάτε (και σέβεστε) αλλήλους”…

2.Πες μια μαγική λέξη !

ΑΞΙΖΩ! Αν πιστέψεις στη δύναμή της δε χρειάζεσαι μαγικά…

3.Πες τί αγαπάς σε εσένα

Το ότι στα δύσκολα δεν τα παρατάω… το οτι μπορώ να αγαπάω, να δίνομαι, να πληγώνομαι, να ξαναγαπάω… Έχω κι άλλα… Δεν περιαυτολογώ… μου πήρε καιρό να βρω πράγματα που αγαπάω σε ‘μενα…

4.Πες κάτι που θεωρείς Άσχημο !

Φόβος!  Είναι απίστευτο το ότι δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα, αν δεν του δώσεις εσύ τη δύναμη!  Κράτα τον μακρυά, λοιπόν!

Συνέντευξη Εύη Βισβάρδη
@Facebook @Instagram

για το www.igynaika.gr