Σπιτάκι μου: Ανανέωση τώρα!

Σπιτάκι μου: Ανανέωση τώρα!
Σπιτάκι μου: Ανανέωση τώρα!
Πάρτε ιδέες διακόσμησης για να ανανεώσετε το σπίτι σας με απλούς και οικονομικούς τρόπους και να περάσετε από την εποχή του λευκού στην εποχή του χουχουλιάσματος.
Σκεφτείτε, γήινα, ζεστά ατμοσφαιρικά και αξιοποιήστε τους “θησαυρούς” και τις μνήμες του καλοκαιριού.
Με παλιά ξύλα που βρήκατε στην παραλία, σμιλεμένα από το κύμα, την αλμύρα και τον ήλιο, φτιάξτε το καινούργιο σας κηροπήγιο για τη μέση του τραπεζιού ή για οποιοδήποτε σημείο του living room.
Μετατρέψτε έναν τοίχο της κουζίνας, του γραφείου των παιδιών, του δικού σας γραφείου, σε μαυροπίνακα, κυκλοφορούν στο εμπόριο ειδικές μπογιές, ζητήστε χρώμα για μαυροπίνακα, υπάρχει σε διάφορες αποχρώσεις, μαύρο, πράσινο, κόκκινο και μετατρέψτε έναν τοίχο σε σημείο επικοινωνίας της οικογένειας.
Αξιοποιήστε το μικρό μπάνιο, υπνοδωμάτιο, κουζίνα βάζοντας καλάθια στον τοίχο και γεμίζοντας τα, με χρηστικά ή διακοσμητικά αντικείμενα.

Φέρτε τη φύση και τα χρώματα του φθινοπώρου, μέσα στο σπίτι. Την επόμενη φορά που θα πάτε βόλτα στην εξοχή ή στη λαική, σκεφθείτε out of the box και αξιοποιήστε τα εποχιακά φρούτα, κλαριά, καρπούς για να “ζεστάνετε” γωνιές του σπιτιού.

Πόπη Wallick