Ο Σταυρής του MasterChef λίγο πριν τον αποψινό τελικό απαντά στους επικριτές του (Βίντεο)

Ο Σταυρής του MasterChef λίγο πριν τον αποψινό τελικό απαντά στους επικριτές του (Βίντεο)

«Μπορεί να με θεωρούν υπερόπτη, ότι έχω έπαρση…»

Το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού που θα προβληθεί απόψε Τετάρτη 17 Ιουνίου, ξεκίνησε χθες βράδυ, με τους δύο φιναλίστ να μπήκαν στην «αρένα» για το μεγάλο έπαθλο.

Ο Σταυρής Γεωργίου από την Κύπρο και ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι οι δυο φιναλίστ που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το μεγάλο τελικό και κλήθηκαν να παρουσιάσουν το 110% των δυνατοτήτων τους για μια ακόμα φορά

Ο Κύπριος παίκτης δε δίστασε, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμασίας του μεγάλου τελικού, να απαντήσει έμμεσα σε όσους θέλησαν να κρίνουν τη στάση και τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν μπορεί το φαγητό μας να αρέσει σε όλους… μπορεί να με θεωρούν υπερόπτη, ότι έχω έπαρση και λοιπά και λοιπά. Δικαίωμα τους. Δεν κρατάω κακία εγώ… Συμπαθώ πάρα πολύ λίγους ανθρώπους και το βλέπω για καλό εγώ αυτό το πράγμα. Όπως λέει και ένας μεγάλος σεφ, το φαγητό που φτιάχνουμε στα εστιατόρια και τα σπίτια μας δεν μπορεί να αρέσει σε όλο τον κόσμο άρα ούτε όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αρέσουν σε όλο τον κόσμο».