Την Ιωάννα Λαΐου την ξέρω και την ακούω πολλά χρόνια, από τότε που σημείωναμε τεράστια  επιτυχία στον Λάμψη  με τις εκπομπές μας και μάλιστα ήταν η συνάδελφος που με βοήθησε στην άδεια εγκυμοσύνης μου. Άρα πάντα μου θυμίζει κάτι μαγικό! Μια μικρή νεράιδα, για όσους την ξέρουν καλά.
Χρόνια στα μικρόφωνα γνωστών ραδιοφώνων και τα decks, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της και πολλούς θαυμαστές, γοητεύει με τη φωνή, αλλά και την παρουσία της. Είναι το κορίτσι που, αν έρθετε κοντά, θα αισθάνεσαι φίλη για μια ζωή, χωρίς πολλά λόγια και τυμπανοκρουσίες, με ξεκάθαρη ματιά και λόγο για όσα συμβαίνουν γύρω μας, αλλά και πολύ χιούμορ! 
Όπως λέει και η ίδια: “Ακούω μουσική ακόμα και στον ύπνο μου! Πραγματικά! Μάλλον μου έμεινε από τότε που ήμουν φοιτήτρια στο Ωδείο Αθηνών και στη Λυρική και μας έλεγαν να κοιμόμαστε ακούγοντας Κάλλας. Και μετά ήρθε το δίλλημα: κορώνες και άριες ή ραδιόφωνο; Εννοείται ραδιόφωνο! Μια σχέση που κρατάει χρόνια και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ”.

Την ακούμε καθημερινά στον Ρυθμό 949 κάθε πρωί 6.30 με 10.00 με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Σταμάτη DIN DAN DONE στο ¨The Mappes Show¨ και σήμερα μας λέει τα μυστικά ευτυχίας της!

Εύη Βισβάρδη

-Ποια είναι μια απλή δραστηριότητα που σε κάνει πιο ευτυχισμένη;

Η γυμναστική και η άθληση γενικότερα! Είναι ένας ωραίος τρόπος να ξεδίνω και να αποφορτίζομαι από την τρέλα και την πίεση της καθημερινότητας. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι οι ενδορφίνες που εκκρίνονται μετά τη γυμναστική λέγονται και ορμόνες της ευτυχίας.

-Τι ξέρεις τώρα για την ευτυχία που δεν το ήξερες, στα 18 ;

Αυτό που σίγουρα δεν ήξερα στα 18 μου είναι ότι η ευτυχία κρύβεται στο ίδιο μας το μυαλό! Εμείς οι ίδιοι την ορίζουμε. Δυστυχώς έψαχνα να την βρω αλλού… σε ανθρώπους, σε υλικά αγαθά, σε καταστάσεις, αλλά ευτυχώς με τα χρόνια συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ πιο κοντά απ ότι φανταζόμουν.

-Υπάρχει κάτι που μπορείς να βρεις ότι κάνεις
κατ ‘επανάληψη, που μπαίνει εμπόδιο στην ευτυχία σου?

Μερικές φορές στην προσπάθεια μου να ικανοποίησω τους γύρω μου, δυσαρεστώ τον εαυτό μου.

-Εάν αισθάνεσαι θλίψη, τί κάνεις για να δώσεις στον εαυτό σου μια ευκαιρία ευτυχίας, έστω στιγμιαία ;

Όταν είμαι θλιμμένη δυστυχώς δεν μπορώ να με βγάλω εγώ η ίδια από τη μιζέρια μου! Συνήθως κάποιο κοντινό μου πρόσωπο που αγαπώ πολύ θα πρέπει να με ταρακουνήσει για να συνέλθω. Αν δεν πιάσει ούτε αυτό τότε πάμε στο plan b που περιλαμβάνει σοκολάτα με το κιλό! Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά έστω και στιγμιαία με κάνει πολύ χαρούμενη.

-Υπάρχει κάτι που έχεις παρατηρήσει στους ανθρώπους γύρω σου, που λένε ή κάνουν και μειώνει πολλά από την ευτυχία τους;

Έχω παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι, ειδικά τα τελευταία χρόνια, κάνουν τόςες πολλές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς με αποτέλεσμα να καταπιέζονται σε όλους τους τομείς της ζωής τους! Ένας καταπιεσμένος άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος!

-Έχεις περάσει μια περίοδο,που αισθάνθηκες ιδιαίτερα ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη -αν ναι, γιατί;

Έχω περάσει μια τραγική περίοδο στη ζωή μου, που η λέξη δυστυχία μάλλον μοιάζει λίγή!  Ήταν η περίοδος που βίωσα την απώλεια του μπαμπά μου.

-Προσπαθείς να είσαι πιο ευτυχισμένη; Αν ναι, πώς; Έχεις βρει κάποιο «μυστικό»?

Προσπαθώ να περνάω τον χρόνο μου με ανθρώπους που αγαπάω και με αγαπούν. Και νομίζω ότι ένα μικρό μυστικό είναι να βρίσκουμε πάντα χρόνο να κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας! Έστω και κάτι μικρό αρκεί να μας κάνει χαρούμενους!

What a special day! HAPPY BIRTHDAY TO YOU ❤❤❤? @alex_toui

A post shared by ioannalaiou (@ioannalaiou) on

–Σε έχει εκπλήξει ποτέ ένα γεγονός ; Δηλαδή, με κάτι που αναμενόταν, ότι θα σε κάνει πολύ χαρούμενη ή πολύ δυστυχισμένη και συνέβη το αντίθετο;
Γιατί, πολλές φορές, γινόμαστε μάντεις γεγονότων στη ζωή μας τα οποία, τελικά, εξελίσσονται εντελώς διαφορετικά .

Μου έχει τύχει αρκετές φορές! Τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα υπολογίζουμε. Καλό θα ήταν βέβαια τα γεγονότα να μας εκπλήσουν μόνο θετικά.

Be a SoulBodyGR star:

1.Αν μπορούσε να γίνει πραγματικότητα μια ευχή σου για εσένα και την ανθρωπότητα ποια θα ήταν αυτή;

Να εξαφανιστούν οι ανίατες αρρώστιες.

2.Πες μια μαγική λέξη !

Αυτοεκτίμηση.

3.Πες τί αγαπάς σε εσένα

Την υπομονή μου.

4.Πες κάτι που θεωρείς Άσχημο !

Αγένια

Συνέντευξη Εύη Βισβάρδη
@Facebook @Instagram

για το www.igynaika.gr

#everyfriday #party #greekparty #tonight #aplaellinika #glyfada #mappesshow #music

A post shared by ioannalaiou (@ioannalaiou) on