Συνέντευξη Ευτυχίας: Καίτη Φαρμάκη
Η Καίτη είναι το κορίτσι Αγκαλιά. Αυτό μου έχει κάνει εντύπωση. Σε κάνει τόσο σφιχτή αγκαλιά που δεν ξέρεις τί παίρνεις και τί δίνεις εκείνη την ώρα. Ναι.Ετσι ακριβώς, όπως αγκαλιάζει τη ζωή και τα θέλω της.
Σε μια σχέση περίεργη, εγώ κι η Καίτη Φαρμάκη, χρόνια τώρα, αφού ραδιοφωνικά (πολλάααα χρόνια) μοιραζόμαστε άλλες φορές την ίδια ζώνη ως “ανταγωνίστριες” κι άλλες φορές την ίδια συχνότητα ως συνάδελφοι. Μοιραζόμαστε και μια γνωριμία που έχει αλλάξει προς το καλύτερο τις ζωές μας, αλλά αυτό είναι μυστικό! (ήταν).
Η Καίτη σας έχει μιλήσει με πολλούς τρόπους. Σας έχει πείσει για το αγαπημένο σας σαμπουάν, σας έχει πει πώς ακριβώς θα μαγειρέψετε το φαγητό σας με συνταγή Άκη Πετρετζίκη, σας έχει πει ειδήσεις Σφαιράτες, τί ετοιμάζει ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης με Ρυθμό, αλλά και πώς θα κινηθείτε με 92,3 Λάμψη στην Κηφισσίας !
Με λίγα λόγια έχει εργαστεί με μεγάλη επιτυχία σε τηλεοπτικές παραγωγές πίσω απ’ τις κάμερες αλλά και επενδύοντας με τη φωνή της,αλλά και σε πολλά ραδιόφωνα, από πολλά πόστα.
Photo instagraμ : Evi Visvardi/kaiti Farmaki/Maria Enesli/ Naya Apostolou / lampsi- Εύη Βισβάρδη/Καίτη Φαρμάκη/Μαρία Ένεσλη/Νάγια Αποστόλου
Θα την συναντήσετε τυχαία σε Μαραθώνιο ή σε καταστήματα υγιεινής διατροφής, (τα ξέρει όλα για το θέμα αυτό) αλλά μπορεί να μη σας προσέξει, γιατί σκέφτεται το νέο θέμα για το site της A new Life!
Είναι η Καίτη που ξέρει τί μας περιμένει, κάθε φορά που ο πλανήτης Δίας ή ένας ανάδρομος μπαίνουν στη ζωή μας (σκίζει στα ζώδια), αλλά είναι η Καίτη που έχει και μια ιδιαίτερη άποψη για την Ευτυχία.
Εύη Βισβάρδη

Διαβάστε τί μας είπε!

-Ποια είναι μια απλή δραστηριότητα που σε κάνει πιο ευτυχισμένη;
Γυμναστική, κίνηση, περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο. Οτιδήποτε έχει σωματική κίνηση! Α, και συζητήσεις για τη διατροφή, τη φιλοσοφία, τη μεταφυσική, ταξίδια.


-Τι ξέρεις τώρα για την ευτυχία που δεν το ήξερες, στα 18 ;
Είμαι πλέον σίγουρη ότι στα 18 μου ήμουν -ίσως και περισσότερο από τώρα- σοφή ως προς το ένστικτο, τις αντιδράσεις, την τόλμη, τη δημιουργικότητα, την απόλαυση, την αποφασιστικότητα, την αντοχή, τη φαντασία, την άφεση.
Μόνο το μυστικό της ηρεμίας δεν ήξερα, όμως το μαθαίνω στην πορεία.

-Υπάρχει κάτι που μπορείς να βρεις ότι κάνεις κατ’ επανάληψη, που μπαίνει εμπόδιο στην ευτυχία σου?

Για εμένα η ευτυχία είναι κατάσταση και όχι απλός επισκέπτης που έλκεται ή απομακρύνεται από καταστάσεις, γεγονότα, συνήθειες ή συμπεριφορές. Όταν είσαι σε mode ευτυχίας, όλα γύρω σου ρυθμίζονται.

-Εάν αισθάνεσαι θλίψη, τι κάνεις για να δώσεις στον εαυτό σου μια ευκαιρία ευτυχίας, έστω στιγμιαία ;

Κινούμαι, βγαίνω μια βόλτα, βλέπω την αγαπημένη μου σειρά στην τηλεόραση, ανατρέχω σε αγαπημένα βιβλία με μετα-φυσικές αλήθειες, κάνω διαλογισμό και κυρίως μπαίνω σε σιωπή. Και κάπως έτσι, όλα ρυθμίζονται.

-Υπάρχει κάτι που έχεις παρατηρήσει στους ανθρώπους γύρω σου, που λένε ή κάνουν και μειώνει πολλά από την ευτυχία τους;

Δεν έχουμε ιδέα του πόσο επηρεάζει ο Λόγος μας της Ζωή μας. Η ζωή που λέμε είναι και η ζωή που ζούμε. Σκέψου, ποιές είναι οι λέξεις που χρησιμοποιείς πιο συχνά (ψέμματα, πεθαίνω, κλαίω, τρομερό) και θα δεις προς τα πού πηγαίνει η ζωή σου.

-Έχεις περάσει μια περίοδο που αισθάνθηκες ιδιαίτερα ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη -αν ναι, γιατί;

Εξαιρετικά ευτυχισμένη νιώθω κάθε φορά που κάνω κάτι δημιουργικό και δυστυχισμένη όταν κοιμάμαι πεινασμένη λόγω δίαιτας!

-Προσπαθείς να είσαι πιο ευτυχισμένη; Αν ναι, πώς; Έχεις βρει κάποιο «μυστικό»; 

Ακούω το σώμα μου καθημερινά. Έτσι, του δίνω ξεκούραση ή εκτόνωση, συγκεκριμένες τροφές ή συμπληρώματα, φροντίζω να είμαι δημιουργική -γιατί εκεί κρύβεται το μυστικό της ευτυχίας- και φροντίζω να καθαρίζω την καρδιά μου και τη ζωή μου από οτιδήποτε τοξικό.

Joy Ride! #anewlifegr #berlin #happylife #vegan #bicycle

A post shared by Καίτη Φαρμάκη (@kaitifarmaki) on

–Σε έχει εκπλήξει ποτέ ένα γεγονός ; Δηλαδή, με κάτι που αναμενόταν, ότι θα σε κάνει πολύ χαρούμενη ή πολύ δυστυχισμένη και συνέβη το αντίθετο;
Γιατί, πολλές φορές, γινόμαστε μάντεις γεγονότων στη ζωή μας τα οποία, τελικά, εξελίσσονται εντελώς διαφορετικά .

Η ζωή έχει πάντα μεγαλύτερη φαντασία από εμάς και ξέρει να φέρνει στο δρόμο μας τα γεγονότα που χρειάζεται να ζήσουμε. Έτσι, κάθε φορά με εκπλήσσει η φαντασία και η παντοδυναμία της συγχρονικότητας. Πώς συναντιόμαστε, όχι απλά με ανθρώπους και καταστάσεις αλλά, με το κάρμα μας.

Be a SoulBodyGr star:

1.Aν μπορούσε να γίνει πραγματικότητα μια ευχή σου για εσένα και την ανθρωπότητα ποια θα ήταν αυτή;

Να ζούμε σε συνοχή! Σώμα, πνεύμα και ψυχή να είναι ένα. Γιατί συνήθως το σώμα είναι εδώ, το πνεύμα ταξιδεύει αλλού και η ψυχή αποδρά για να μην παιδεύεται. Όταν ζήσουμε συνειδητά και με συνοχή, θα ζήσουμε αληθινά!

2.Πες μια μαγική λέξη !
Αγάπη

3.Πες τι αγαπάς σε εσένα
Τη βεβαιότητα πως ό,τι κι αν συμβαίνει, όπως κι αν αντιδρώ, μέσα μου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο Σχέδιο μου το οποίο και θα με οδηγήσει εκεί που χρειάζεται.

4.Πες κάτι που θεωρείς Άσχημο !

Με τόσο Ζυγό στο ωροσκόπιο μου, αν και Σκορπιός, η αρμονία και η ομορφιά κλέβουν πάντα την προσοχή μου. Ευτυχώς, γιατί δε θα ήθελα να δώσω στην ασχήμια ούτε ελάχιστο από την ενέργεια μου.

Συνέντευξη Εύη Βισβάρδη
@Facebook @Instagram

για το www.igynaika.gr

Γεμιστό κέικ βανίλια σοκολάτα | Gemisto cake vanilla sokolata | Kitchen Lab TV-Εκφώνηση Καίτη Φαρμάκη =Official website: https://akispetretzikis.com/