Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη με λεμονάτο μοσχάρι και φρέσκα μυρωδικά MISKO

Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη με λεμονάτο μοσχάρι και φρέσκα μυρωδικά MISKO

Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη με λεμονάτο μοσχάρι και φρέσκα μυρωδικά MISKO

Το λεμονάτο μοσχαράκι με σπαγγέτι χωρίς γλουτένη, το αγαπημένο μαμαδίστικο φαγητό στην πιο «φρέσκια» εκδοχή του με ένα μείγμα από λεμόνι και μυρωδικά που κάνει τη διαφορά στο πιάτο!

Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη με λεμονάτο μοσχάρι και φρέσκα μυρωδικά MISKO

materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη

400g Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO

1000 γρ. χτένι μοσχαρίσιο, κομμένο σε μπουκιές

150 γρ. καρότα, κομμένα σε ροδέλες

1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

3 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο

600ml νερό ή ζωμό κρέατος

3 κόκκους μπαχάρι

3 λεμόνια

50 ml. ελαιόλαδο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

Για το σερβίρισμα

2 φλούδες λεμονιού

3-4 κλωναράκια μαϊντανό

2-3 κλωναράκια θυμάρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο το μοσχάρι από όλες του τις πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα ώστε να το θωρακίσουμε καλά.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα σκόρδα και τα καρότα, συνεχίζοντας το σοτάρισμα για 3’ ακόμη.

Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το χυμό από 2  λεμόνια, τον ζωμό, τον μαϊντανό, το θυμάρι,  τα μπαχάρια, αλάτι και πιπέρι.

Βράζουμε το μοσχάρι για 1.30 ώρα ελέγχοντας τα υγρά του και αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον νερό ή ζωμό.

Όταν η σάλτσα δέσει και το μοσχάρι έχει μαλακώσει αποσύρουμε, και προσθέτουμε το χυμό από ένα λεμόνι.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 4 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και βράζουμε τα Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO για 11-13 λεπτά και τα περιχύνουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο.

Λίγο πριν σερβίρουμε ψιλοκόβουμε τις φλούδες του λεμονιού, τον μαϊντανό και το θυμάρι, τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ.

Προσθέτουμε το μισό μείγμα στο μοσχαράκι ενώ με το υπόλοιπο πασπαλίζουμε τα πιάτα που θα σερβίρουμε.

Tips

Μπορούμε να προσθέσουμε στο μοσχαράκι λίγο λευκό κρασί ή μουστάρδα