Ας μιλήσουμε για τους ορούς σώματος. Αν και κάθε προϊόν δέρματος που έχει εξωτικά έλαια (τα οποία συνήθως προορίζονται για το πρόσωπο) μπορεί να ταξινομηθεί ως ορός, καλό είναι να καταλάβετε τί ακριβώς είναι και γιατί χρησιμοποιούνται τα Body Serums και πώς να επιλέγετε τα καλύτερα για το σώμα.

 

Γιατί θα έπρεπε να τα χρησιμοποιήσετε.

Γνωρίζετε ότι οι τύποι δέρματος δεν είναι ίδιοι. Και αυτό που αναδεικνύει την ομορφιά του δέρματός μου μπορεί να το βαρεθεί – ή χειρότερα και να βλάψει – το δέρμα κάποιου άλλου. Πρέπει να μαθαίνετε για το πώς να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε, και σε αυτή την περίπτωση, που μιλάμε, να μάθετε για τους ορούς σώματος-Body Serums.
Επιπλέον, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε συνδιασμό με τα κανονικά προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας, όπως λοσιόν σώματος, αυτά δηλαδή, που χρησιμοποιείτε όλη την ώρα. Θα μεγιστοποιήσετε το αποτέλεσμα και θα έχετε μια καλύτερη εμφάνιση δέρματος αν κατανοήσετε τον τρόπο εφαρμογής του.

Τα 9 καλύτερα Body Serums:

Kahina Giving Beauty Body Serum Fez- Nordstrom.
Kahina Giving Beauty Body Serum Fez
Philosophy Amazing Grace Body Serum Mousse
Clé de Peau Beauté Concentrated Brightening Body Serum-Nordstrom.
Sephora
REN Clean Skincare AHA Smart Renewal Body Serum – Sephora!
Boots No.7 Protect & Perfect Intensively Moisturizing Body Serum-Dermstore
Aurelia Probiotic Skincare Firm & Replenish Body Serum Net-a-Porter.

 

 

 

 

Tracie Martyn Resculpting Neck & Body SerumSkinStore.
SpaRitual Body Serum For Slow-Aging
Οφέλη:
Καταλαβαίνουμε ότι χρησιμοποιείτε ήδη λάδια σώματος ή λοσιόν και ότι το δέρμα σας μπορεί να είναι τέλειο. Το ερώτημα στο μυαλό σας, λοιπόν, είναι γιατί θα πρέπει να νοιάζεστε για οτιδήποτε άλλο – ακόμα και για ορούς του σώματος;
Δεν είναι μόνο για ενυδάτωση
Είναι καλό ότι ενυδτικό κι αν χρησιμοποιείτε . Αλλά ο ορός του σώματος τροφοδοτεί το δέρμα με μια συγκέντρωση διαφορετικών, αλλά και χρήσιμων συστατικών. Η βιταμίνη C και το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, για παράδειγμα, μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία από τη ζημία από τον ήλιο. Τα αμινοξέα θα ενυδατώνουν το δέρμα σας. Βλέπετε, δεν είναι μόνο ενυδατική η δράση τους – έχουν πιο δραστικά συστατικά και Θα νιώσετε ότι το δέρμα γίνεται πιο μαλακό και γεμάτο.
Προστασία σε ζεστό καιρό
Τα συστατικά είναι συνδιασμένα για να βοηθήσουν και να προστατεύσουν το δέρμα σας και θα το μαλακώσουν. Και για να μεγιστοποιήσετε το προστατευτικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τους ορούς του σώματος ως προετοιμασία για τη χρήση λοσιόν – το δέρμα σας θα προστατεύεται από τον ζεστό καιρό. Πάντα.
Μπορούν να επανακαθορίσουν το δέρμα
Μερικοί οροί σώματος έχουν συστατικά που επανακαθορίζουν το δέρμα σας, όπως το γλυκολικό και το γαλακτικό οξύ. Και απαιτούν ένα χαμηλότερο pH για να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα από τις συνήθεις κρέμες και λοσιόν. Διπλή νίκη για σένα.
Φωτεινό και λιγότερο λιπαρό δέρμα
Σε αντίθεση με τη συνήθη ενυδατική κρέμα σας, πηγαίνουν βαθύτερα στην επιδερμίδα, διότι ενυδατώνουν μέσω συστατικών με βάση το νερό ή ελαφρών ελαίων και υαλουρονικού οξέος .
Οι ενυδατικές ουσίες δεν θα ενυδατώνονται τόσο γρήγορα επειδή είναι βαριές . Όσες θέλουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα θα περιμένουν λίγα λεπτά για τους ορούς του σώματος και θα απολαύσουν το δέρμα τους και στη συνέχεια θα εφαρμόσουν ενυδατική κρέμα.
Λίγο είναι αρκετό
Εάν επιλέγετε τους ορούς του σώματος ως τα κύρια προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας σας, τότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε άφθονη ποσότητα.  Είναι ακριβά, αλλά τα οφέλη αξίζουν το ποσό που πληρώσατε. Και αν τα επιλέξετε ως τα αγαπημένο σας, το λίγο είναι αρκετό καθημερινά.
Πώς να επιλέξετε τους ορούς του σώματος για τον τύπο του δέρματός σας;
Δεν πρέπει να βιαστείτε. Μερικοί οροί σώματος είναι πιο κατάλληλοι για τον τύπο του δέρματός σας από άλλους. Ρίξτε μια ματιά στις συστάσεις για τον τύπο του δέρματός σας.
Ξηρό δέρμα
Η επιλογή  θα πρέπει να κλειδώνει στην υγρασία. Επομένως, θα πρέπει να αναζητήσετε συστατικά που να τα βοηθούν, αλλά και να θεραπεύσετε το ξηρό δέρμα. Για παράδειγμα, αναζητήστε προϊόντα με τον μοναδικό τύπο ενεργοποιητών PPAR: είναι μικρές ουσίες που διεγείρουν τον φυσικό κύκλο ανανέωσης του δέρματος.
Προσέξτε τα ελαστομερή: βοηθούν στην ανάπτυξη μιας μεταξωτής, ομαλής εφαρμογής. Διαβάστε τις οδηγίες στη φιάλη
Ευαίσθητο δέρμα
Χρειάζεστε ορούς συμβατούς με την κανονική ενυδατική κρέμα. Πρέπει να επιλέξετε έναν ορό που είναι δερματολογικά ελεγμένος και ταυτόχρονα ευγενής στο δέρμα σας. Οι οροί θα χρησιμοποιηθούν ως παρασκεύασμα για τη χρήση λοσιόν. Βοηθά να λάμψει και να ξυπνήσει το δέρμα, παίρνοντας θρεπτικά συστατικά βαθιά, αλλά και ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα στην επιφάνεια.

 

Εργοστάσιο επίπλων , Γούτης – Καραπάνος Ο.Ε.