Τη διαφορά την κάνουν τα μανίκια που θα επιλέξετε.

ομίζω δεν υπάρχει γυναίκα που, όποια και να είναι η σιλουέτα της, ένα μικρό άγχος όταν αρχίζουν να λιγοστεύουν τα ρούχα το έχει. Και δεν είναι απαραίτητο να μπούμε στο καλοκαίρι για να μας πιάσει αυτή η ανησυχία αφού και τώρα την άνοιξη, τα ρούχα μας γίνονται αναγκαστικά πιο ανάλαφρα και τις μικρές ατέλειες που μπορεί να μας άγχωναν τον χειμώνα αλλά τις καμουφλάραμε, τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο να τις χειριστούμε.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και τα χέρια μας που όσο πλησιάζουν τα κοντομάνικα, τόσο μπορεί να μετανιώνουμε που δεν περάσαμε τον χειμώνα στο γυμναστήριο. Αλλά για αυτό υπάρχουν τα στιλιστικά tricks, έτσι δεν είναι;

Αν λοιπόν σας αγχώνουν τα «μπρατσάκια» σας και θέλετε να καθυστερήσετε λίγο ακόμη την εμφάνισή τους αλλά ταυτόχρονα σας ενοχλεί και η ζέστη που γίνεται όλο και πιο έντονη, τα tops και τα φορέματα με μανίκια σε στιλ ¾ είναι αυτό που ζητάτε. Ιδανικά για να καλύπτουν το σημείο των μπράτσων αλλά να αφήνουν ελεύθερο (και άρα να μη ζεσταίνουν) το υπόλοιπο χέρι, είναι η πιο πρακτική μεταβατική επιλογή που μπρορείτε να κάνετε αυτή την περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here