Η Εβδομάδα Μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019 έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο της στον πρώτο σταθμό της, την Νέα Υόρκη. Οι πρώτες τάσεις έχουν ήδη καταγραφεί και φυσικά τα νέα στο μακιγιάζ δεν περνούν καθόλου απαρατήρητα. Το πιο ιδιαίτερο και σίγουρα το πιο διαφορετικό από τα makeup trends είναι αυτό που είδαμε στο fashion show του Jeremy Scott. Ο εκκεντρικό σχεδιαστής έκανε και πάλι τη διαφορά κι αυτή τη φορά έδωσε έμφαση στα χείλη.

Τα Foil Lips λοιπόν, είναι το highlight των μέχρι τώρα makeup trends και φέρει την υπογραφή του makeup artist Kabuki. Ουσιαστικά, πρόκειται για την πιο προχωρημένη εκδοχή των metallic lips που πέρσι αγαπήθηκαν πολύ, παρά τον έντονο χαρακτήρα τους. Αυτή τη φορά όμως, η υφή είναι αρκετά διαφορετική ενώ η τεχνική έχει να κάνει πραγματικά με αλουμινόχαρτο, φυσικά σε πολύ λεπτά φύλλα και σε διαφορετικούς χρωματισμούς.

Πρόκειται για μία αναφορά στον εφηβικό πειραματισμό και τις έντονες διαστάσεις που είχε πάρει την δεκαετία των ‘90s. Τόσο ο σχεδιαστής, όσο και ο makeup artist θέλησαν να αποδώσουν μία πιο παιχνιδιάρικη νότα στο μακιγιάζ και σίγουρα τα κατάφεραν. Τώρα το πόσο εύκολο είναι να υιοθετήσεις αυτό το look θα δείξει. Προς το παρόν, με ένα καλό metallic lipstick μπορείς να πάρεις μία γεύση από την νέα αυτή τάση.