Αυτά είναι τα μυστικά της Κατερίνας Στικούδη για τέλειο σώμα!

Αυτά είναι τα μυστικά της Κατερίνας Στικούδη για τέλειο σώμα!

Έτσι διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της!

Η Κατερίνα Στικούδη έχει ένα καλλίγραμμο σώμα και όπως έχει πει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της, έχει εντάξει στην καθημερινότητά της τη γυμναστική και ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής.

Πρόσφατα, η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε να απαντήσει σε όλους όσοι τη ρωτάνε για το πώς καταφέρνει να διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της και μέσω της λεζάντας αποκάλυψε ποιο είδος γυμναστικής προτιμά, αλλά και τι δεν παραλείπει να κάνει καθημερινά.

«Καλημέρα!! Πολλοί με ρωτάτε τι γυμναστική κάνω , ποια είναι η διατροφή μου και τα σχετικά ! Έχω μάθει να αγαπάω το σώμα μου ,να φροντίζω τον εαυτό μου και ποτέ να μην κάνω υπερβολές! Η γυμναστική που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι Crossfit! Ναι είναι δύσκολη η γυμναστική αυτή αλλά είναι για όλους αρκεί να ακούμε τον προπονητή μας. Επίσης το νερό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας , καταναλώνω περίπου 3 λίτρα καθημερινά ! Ωστόσο μη ξεχνάς ότι ένα γυμνασμένο σώμα δεν είναι μόνο εικόνα αλλά και υγεία!!”, έγραψε.

Δες την ανάρτηση της τραγουδίστριας:

 

View this post on Instagram

 

Καλημέρα !! Πολλοί με ρωτάτε τι γυμναστική κάνω , ποια είναι η διατροφη μου και τα σχετικά ! Έχω μάθει να αγαπάω το σώμα μου ,να φροντίζω τον εαυτό μου και ποτέ να μην κάνω υπερβολές! Η γυμναστική που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι Crossfit στο @stigmabox ! Ναι είναι δύσκολη η γυμναστική αυτή αλλά είναι για όλους αρκεί να ακούμε τον προπονητή μας 😘💪Επισης το νερό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας , καταναλώνω περίπου 3 λίτρα καθημερινά ! Ωστόσο μη ξεχνάς ότι ένα γυμνασμένο σώμα δεν είναι μόνο εικόνα αλλά και υγεία !! 💕❤️💪👏

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) on