Τα μοναδικά κοσμήματα της Oliver Weber με κρύσταλλα Swarovski

Η Oliver Weber ιδρύθηκε το 1994 στο Mils, στην καρδιά της Αυστρίας, της αδιαμφισβήτητης πατρίδας των πιο διάσημων επεξεργασμένων κρυστάλλων.

 

Το όνομα της εταιρείας ανήκει σε έναν από τους δυο ιδρυτές της, οι οποίοι,  πριν από το 1994, εργάστηκαν επί σειρά ετών σε διοικητικές θέσεις στην περίφημη Swarovski. Η εταιρεία Westa που δημιουργήθηκε, συνδυάζει τους πολύτιμους ακατέργαστους κρυστάλλους με την εμπειρία των ιδρυτών της στη Swarovski.

 

Η συνεργασία  με τη Swarovski

Τα κοσμήματα Oliver Weber είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά με κρύσταλλα Swarovski, τα κρύσταλλα με την υψηλότερη ποιότητα στην αγορά. Κάθε κόσμημα είναι μελετημένο με εξαιρετική ακρίβεια και όλοι οι κρύσταλλοι είναι τοποθετημένοι με το χέρι με τη μεγαλύτερη προσοχή. Οι συλλογές Oliver Weberαποτελούν την αποθέωση της απεριόριστης δημιουργικότητας που προσφέρουν οι κρύσταλλοι  Swarovski με τους μαγικούς συνδυασμούς  χρωμάτων και λάμψεων.

Η φιλοσοφία μας : προσιτή πολυτέλεια

Από την πρώτη στιγμή, η πρόκληση της Oliver Weber ήταν να αναπτύξει μια συλλογή από κοσμήματα με κρύσταλλο που έδιναν μια έκρηξη δημιουργικότητας στην αγορά των κοσμημάτων με κρύσταλλα. Χάρις στα κοσμήματα Oliver Weber, το όρια μεταξύ μόδας και κοσμημάτων ανοίγουν και τα κοσμήματα γίνονται μέρος του ρούχου συμπληρώνοντας την εμφάνιση και προσδίδοντας ένα σωστό στυλ : προσιτή πολυτέλεια που μπορεί να προσαρμοστεί στις περισσότερες περιστάσεις και προτιμήσεις.

Τα κοσμήματα της Oliver Weber μπορείτε να τα αποκτήσετε με 30% έκπτωση μέσα απο το247deals.gr 

(στην ολοκλήρωση της παραγγελίας γράψτε στις παρατηρήσεις igynaika.gr και κερδίστε 30% έκπτωση)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here