Τα silk fingers balls θα γίνουν ο καλύτερος φίλος της επιδερμίδας του προσώπου

Τα silk fingers balls θα γίνουν ο καλύτερος φίλος της επιδερμίδας του προσώπου
Η περιποίηση του προσώπου σου έχει περάσει πια σε άλλο επίπεδο. Οι κρέμες, οι μάσκες και οι τεχνικές του παρελθόντος έχουν εμπλουτιστεί σε μεγάλο βαθμό κι έχουν εξελιχθεί τόσο, ώστε να έχεις στη διάθεσή σου πολλές επιλογές, προκειμένου να καταλήξεις στην ιδανική για τα πρόσωπό σου.
Τελευταία, θα έχεις κι εσύ παρατηρήσει ότι μέσα σε όλα αυτά τα νέα beauty tools και προϊόντα, έχουν ξεχωρίσει τα κορεάτικα. Νέες τεχνικές έχουν φέρει τα πάνω κάτω στην περιποίηση της επιδερμίδας, με την ασιατική φιλοσοφία να έχει κάνει μεγάλη είσοδο και στην δυτική κουλτούρα ομορφιάς.
Η νέα beauty εμμονή που έρχεται από την Κορέα ακούει στο όνομα silk finger balls και είναι ο νέος τρόπος καθαρισμού της επιδερμίδας σου. Μικρές θήκες από φυσικό μετάξι που ενσωματώνονται στα ακροδάχτυλά σου, λειτουργούν σαν ένα αποτελεσματικό εργαλείο που απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα, καθαρίζει τα μαύρα στίγματα και αφαιρεί την περιττή λιπαρότητα.

Ο τρόπος χρήσης τους είναι πολύ εύκολος και οι πιθανότητες να ερεθίσεις την επιδερμίδα σου ελάχιστες, λόγω της φυσικής τους σύνθεσης. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βουτήξεις τα silk finger balls σε ένα μπολ με ζεστό νερό και να κάνεις κυκλικές κινήσεις στα σημεία του προσώπου σου που έχουν ανάγκη. Τα slik finger balls είναι ιδανικά για 2-3 χρήσεις το καθένα και ενώ η φυσική, μεταξένια τους σύνθεση ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα την καθαρίζει.
Τι φταίει και παίρνεις πίσω τα κιλά που έχασες στη δίαιτα;…