Ο Θάνος Τζάνης «απογειώνει» το «Ενα Θα Σου Πω»

Ο Θάνος Τζάνης «απογειώνει» το «Ενα Θα Σου Πω»

Μια εξαιρετική επανεκτέλεση του τραγουδιού «Ενα Θα Σου Πω», πραγματοποιεί ο Θάνος Τζάνης.

Ενας τραγουδιστής που γράφει τη δική του ιστορία στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι μέσα από τις επιτυχίες του, αποφάσισε να τραγουδήσει μια σπουδαία επιτυχία του Πασχάλη Τερζή. Και το κατάφερε απογειώνοντάς το και βάζοντας τη σφραγίδα του.

Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν σε δυο πολύ μεγάλους και σημαντικούς δημιουργούς του ελληνικού πενταγράμμου, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Κυριάκο Ντούμο.

Ακούστε το τραγούδι:

Να θυμίσουμε ότι από τις αρχές της φετινής χρονιάς ο Θάνος -παράλληλα με την καλλιτεχνική του δράση στα στούντιο ηχογράφησης και τις πίστες- έχει αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης της οικογένειάς του, ενός ξενοδοχείου στα Στύρα Ευβοίας και παντρεύεται τη δημοφιλή ραδιοφωνική παραγωγό του  MUSIC 89.2  Άντζυ Καραγιάννη !

SGH

Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος
https://www.sgh.gr/index.php/el/

Στροφή στην καριέρα του έκανε ο Θάνος Τζάνης! Ανέλαβε το οικογενειακό ξενοδοχείο και τη φάρμα του στην Εύβοια | newsbreakΘάνος Τζάνης: Από τραγουδιστής, αγρότης και ξενοδόχος μαζίΜάλιστα, επέβλεψε ο ίδιος τη διαδικασία ανακαίνισης της μονάδας, προκειμένου να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό τούτο το καλοκαίρι.

Thanos Tzanis (Θάνος Τζάνης) – Τραγούδια και Άλμπουμ : Napster


 

View this post on Instagram

 

Ένα τραγούδι που αγαπώ αφιερωμένο στουσ φίλους στο σπίτι

A post shared by Θάνος Τζάνης (@thanostzanisofficial) on