Τί κάνετε όταν τα συναισθήματα σας συντρίβουν

Θλίψη και Απεριόριστη Αγάπη

“Λυπάμαι που έχει φύγει” “Νομίζω ότι πρέπει να χωρίσουμε”

“Δεν θεωρώ πως μπορείτε να ενταχθείτε  στην εταιρία μας”

“Σας δίνουμε και άδεια 30 ημερών με την απόλυση”

Αυτά είναι ίσως όλα όσα ακούσαμε ή φοβόμαστε να ακούσουμε στη ζωή μας. Η συγκίνηση μας χτυπά σαν σφαίρα στο στομάχι και σε αυτό το δευτερόλεπτο, η ζωή μας έχει αλλάξει … για πάντα.

Η θλίψη είναι αυτό που όλοι, κάποια στιγμή στη ζωή μας έπρεπε να ζήσουμε. Μερικές φορές το περιμένουμε και άλλες φορές δεν το κάνουμε. Δεν υπάρχει σωστός ή λανθασμένος τρόπος να θρηνήσετε. Κάθε άνθρωπος θα θρηνήσει διαφορετικά και θα θρηνήσουμε διαφορετικά για πολλές διαφορετικές καταστάσεις και περιστάσεις.

Μια σοφία που η αφήγηση γερόντων μας έχει διδάξει είναι «δεν κάνεις τίποτα, αν το Πνεύμα δεν είναι μαζί σου».

Κάθε κατάσταση, κάθε άνθρωπος που η παρουσία του ολοκληρώνεται στη ζωή μας και χάνονται έχουν αφήσει την ενέργεια τους.

Αφήστε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους να φύγουν όταν η στιγμή τους έρθει. 

Είναι μια όμορφη στιγμή συνειδητοποίησης. Κάποιοι άνθρωποι και καταστάσεις είναι έτοιμοι να φύγουν και να μας αφήουν για πάντα. Αφήστε το να συμβεί κι ας χαλάει τα σχέδια που είχατε φανταστεί. Είναι η ώρα να φύγουν.

Δημιουργείστε ΜΑΖΙ με ανθρώπους ικανούς να συμπορευτούν μαζί σας ή έναν πνευματικό καθοδηγητή ή προπονητή ένα σχέδιο για να συνεχίσετε να προχωράτε και  να περάσετε από την απώλεια στην πλευρά του νέου δρόμου.

Είτε χάσετε μια δουλειά, μια σχέση, αν έχετε ένα παιδί που φεύγει μακριά για το πανεπιστήμιο ή συμβαίνει ένας θάνατος ξαφνικός, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, αλλά γνωρίζοντας ότι μπορείτε να βρείτε ένα νέο φυσιολογικό, ταιριαστό,δρόμο,σύντροφο,φίλο στη ζωή είναι σημαντικό κι αξίζει να προχωράς για να συναντηθείτε.

Θυμήσου «δεν κάνεις τίποτα, αν το Πνεύμα δεν είναι μαζί σου».

Η ενέργεια των ανθρώπων και των καταστάσεων που έζησες σ’ ακολουθεί πάντα και είναι πια δύναμή σου, γίνεται η πίστη σου.

Σε κάθε θρήνο, πένθος, πληγή είναι σημαντικό να είστε παρόντες στο τώρα και να βιώσετε τα συναισθήματά σας. Είναι όμως ένας χορός. Μαθαίνεις τα βήματα και σε γιατρεύει. Ομως, μπορείτε να έχετε ένα σχέδιο, ίσως και με κάποια καθοδήγηση, που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε όλα τα στάδια της παράστασης.

Ένα Σχέδιο Ζωής για τη Θλίψη.

Celebrate Your Life !

Ενημερωθείτε για τα Soul Fests του 2020 !

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας να σας ενημερώνουμε μέσω email στο

celebrateyourlifegr@gmail.com