Πες μου τι ζώδιο είναι, να σου πω πώς θα τον κάνεις σκλάβο στο κρεβάτι σου για πάντα !

Του Νίκου Κεφαλά

Κάθε ζώδιο λειτουργεί διαφορετικά πόσο μάλλον στην προσωπική του ζωή. Ξέρεις όμως τι μπορεί να διεγείρει κάθε άνδρα σύμφωνα με το ζώδιο του? Ήρθε η ώρα να το μάθεις… Το igynaika.gr σου δίνει μικρά tips έτσι ώστε να μπορείς να χειριστείς κάθε άνδρα που σε ενδιαφέρει και να τον σκλαβώσεις για πάντα!

Κριός O Κριός έχει φοβερή ενέργεια στο κρεβάτι όμως του είναι δύσκολο να κάνει καινούριες στάσεις ή να μοιραστεί τις βαθύτερες φαντασιώσεις του όταν είναι για πολύ καιρό με κάποιον. Για να τον κερδίσεις δοκίμασε πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί του στις αρχές τις γνωριμίας σας!

Ταύρος Ο Ταύρος δεν πράττει…. ανταποκρίνεται: Φιλάει όταν τον φιλάνε και δίνει ό,τι κι αν πάρει. Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να σου δώσει αρκεί να του το έχεις δώσει πρώτη εσύ!

Δίδυμος Ο Δίδυμος δεν έχει το σεξ στο μυαλό του αλλά πάντα είναι έτοιμος για σωματική επαφή. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να τον τρελάνεις είναι να παίξεις μαζί του πριν γδυθεί, όταν είναι ακόμα ντυμένος και ανυποψίαστος!

Καρκίνος Τα καρκινάκια χρειάζονται ασφάλεια και τρυφερότητα. Όταν αισθανθεί άνετα μαζί σου θα αφεθεί και στο κρεβάτι. Για να τον κερδίσεις φρόντισε να συναντιέστε κυρίως στο σπίτι του.

Λέων Τα λιοντάρια χρειάζονται πάθος, δράμα και φαντασία. Για να τα κάνεις να ουρλιάξουν… πρέπει να έχεις ανάψεις τα αίματα πριν με ένα μικρό τσακωμό!

Παρθένος Ο Παρθένος θέλει πρόγραμμα και ασφάλεια. αν ξέρει ακριβώς τις κινήσεις που θα κάνεις και τί θέλεις εσύ, τότε είανι ευχαριστημένος.

Ζυγός Οι ζυγοί είναι από τα ζώδια που εύκολα μπορείς να αποπλανήσεις. Προτιμούν να είναι από κάτω και να τους πεις όλες σου τις φαντασιώσεις. Για να τον κάνεις σκλάβο σου θα πρέπει να βγάλεις προς τα έξω τον kinky εαυτό σου!

Σκορπιός Οι Σκορπιοί είναι τα πιο σεξουαλικά ζώδια. Παρόλα αυτά μπορεί να βαρεθούν στις ίδιες στάσεις και στα ίδια σημεία. Πάρε την πρωτοβουλία και σαγήνεψέ τον εκτός κρεβατοκάμαρας!

Τοξότης Ο Τοξότης έχει πολλές εμπειρίες και πολύ πάθος ενώ όταν αισθάνονται ότι τους αγαπάς γίνονται εγωιστές. Για να μη σε ξεχάσει ποτέ παίξ’το και λίγο αδιάφορη, αλλά στο κρεβάτι δώσε τον καλύτερό σου εαυτό.

Αιγόκερως Ο Αιγόκερως θέλει πάντα να ξέρει ποιος θα έχει το πάνω και ποιος το κάτω χέρι στο… κρεβάτι! Ξεκαθαρίστε τους ρόλους σας και σίγουρα το σεξ μαζί σου θα του μείνει αξέχαστο.

Υδροχόος Οι Υδροχόοι μπορεί τη μία στιγμή να σε θέλουν πολύ και την άλλη να μην έχουν καμιά διάθεση να πέσουν στο κρεβάτι. Για να τους κερδίσεις καλό είναι να τον ερεθίσεις πρώτα εγκεφαλικά και μετά σωματικά!

Ιχθείς Οι Ιχθείς μπορεί να είναι καταπληκτικοί στο κρεβάτι αρκεί να τους πετύχεις στην κατάλληλη διάθεση. Για να τους κερδίσεις πρέπει πάντα να καταλαβαίνεις ποιά είναι η σωστή στιγμή.