Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος στο κούρεμα, σύμφωνα με τον hairstylist της Meghan Markle

BOGNOR REGIS, UNITED KINGDOM - OCTOBER 03: (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK NEWSPAPERS UNTIL 24 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME) Meghan, Duchess of Sussex visits the University of Chichester's Engineering and Technology Park on October 3, 2018 in Bognor Regis, England. The Duke and Duchess married on May 19th 2018 in Windsor and were conferred The Duke & Duchess of Sussex by The Queen. (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος στο κούρεμα, σύμφωνα με τον hairstylist της Meghan Markle

Ο George Northwood είναι ο άνθρωπος που επιμελείται το hair look πολλών διάσημων κυριών, μεταξύ των οποίων και της Meghan Markle όσο έμενε στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο άνθρωπος που «κρύβεται» πίσω από τα λαμπερά μαλλιά τους και πολλά από τα υπέροχα χτενίσματά τους, από τα υπέροχα χαλαρά waves μέχρι και τους πιο περίτεχνα topknots.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο George, λοιπόν, αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες όταν περνούν την πόρτα του κομμωτηρίου για να κουρευτούν. (Μάντεψε ίσως να το έχεις κάνει και εσύ στο κούρεμά σου!)

«Ένα λάθος που θα επεσήμανα είναι να προσέχουν όταν κάνουν layers στα μαλλιά τους. Πολλές γυναίκες κάνουν layers για να δημιουργήσουν όγκο και «σώμα» στα μαλλιά, αλλά (αυτό που δεν έχουν σκεφτεί είναι πως) αρκετές φορές τα layers μπορούν να κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν ακόμη πιο big και να «τρελαίνονται» με την υγρασία. Πάντα να σκέφτεσαι πριν κάνεις φιλάρισμα στα μαλλιά σου, γιατί πίστεψέ με είναι φορές που είναι καλύτερα να έχεις όλο το βάρος των μαλλιών σου. Πιστεύω πως τα πολλά layers είναι περιττά» είπε χαρακτηριστικά και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Όντως, τα layers είναι μία από τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά που έχουμε δει να κάνουν δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια, όμως σε κάθε περίπτωση, η συμβουλή και τα tips που θα σου δώσει ο κομμωτής σου- ειδικά για τα δικά σου μαλλιά- είναι αυτό που μετράει περισσότερο.