Λαμβάνοντας υπόψη ότι το ultra-violet είναι το χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με την Pantone, προβλέπουμε ότι σύντομα θα το βλέπουμε παντού! Από τη διακόσμηση στο σπίτι, μέχρι το κραγιόν.

Είναι “μια δραματικά προκλητική και για βαθύ βλέμμα μοβ σκιά”, λέει η εταιρία.

Το Μωβ λέγεται επίσης ότι υποδηλώνει μια σταθερότητα , η οποία δεν θα μπορούσε να είναι πιο σημαντική σε σχέση με το σημερινό κλίμα γύρω μας. “Θεωρώ ότι αυτό είναι ένα πολύ αισιόδοξο χρώμα, ένα ενδυναμωτικό χρώμα”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Pantone Laurie Pressman στο Associated Press.

Το έχετε δει σε διασημότητες, όπως η Katy Perry, η Priyanka Chopra και η Rihanna,( η οποία πιστώνεται, εν μέρει , την επιλογή χρώματος της Pantone), αλλά το καταλαβαίνουμε,ότι δεν είστε πεπεισμένες, ότι μπορείτε να υποστηρίξετε ένα μωβ χείλος.

Είναι συγκλονιστικά κολακευτικό όμως!

“Το Μωβ είναι ένα απροσδόκητο έντονο χρώμα, το οποίο φαίνεται δύσκολο να υποστηριχτεί, αλλά μπορείτε να το κάνετε να δουλέψει για εσάς, επιλέγοντας αποχρώσεις που είναι λίγο πιο ροζ ή μωβ”, λέει ο Nick Barose διασημός  μακιγιέρ, για τη Lancôme.

Επειδή το μωβ έχει τόσο δροσερούς και ζεστούς τόνους, τείνει να δείχνει καλά σε όλους τους τόνους του δέρματος. Επιπλέον, τα μοβ χείλη μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους : – ματ, καθαρό, λαμπερό, βαθύ, ζωντανό.

Ένα φινίρισμα με πούδρα μπορεί να βοηθήσει τη σκιά να φαίνεται λιγότερο εκφοβιστική, ενώ μια ματ φόρμουλα γεμίζει πραγματικά το βλέφαρο.

Ό, τι κι αν επιλέξετε, απλά κρατείστε το υπόλοιπο makeup σας απλό – ένα φυσικό δέρμα-, με καλοσχηματισμένο φρύδι, και μερικές στρώσεις μάσκαρα είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Ακόμα δεν σας πείσαμε για τη “Μωβ Γλύκα” ;

Αφήστε αυτά τα επτά κραγιόν να σας πείσουν τελικά!

Smashbox Always On Liquid Lipstick in Purple Taffy (sephora.com)

Maybelline Color Sensational Creamy Matte Lip Color in Vibrant Violet

Fenty Beauty by Rhianna Mattemoiselle Plush Matte Lipstick in One of the Boyz (sephora.com)

NYX Slip Tease Full Color Lip Oil in Fiesty

BITE Beauty Amuse Bouche Lipstick in Lavender Jam ( sephora.com)

MAC Plum Lipstick in Eva

Lancôme Rouge In Love High Potency Lipcolor in Violette Coquette

www.igynaika.gr