Τα 20 καλύτερα σαμπουάν για την τριχόπτωση (και άλλα καταπληκτικά προϊόντα μαλλιών)

Τα 20 καλύτερα σαμπουάν για την τριχόπτωση (και άλλα καταπληκτικά προϊόντα μαλλιών)

Τα 20 καλύτερα σαμπουάν για την τριχόπτωση (και άλλα καταπληκτικά προϊόντα μαλλιών)

Πώς να σταματήσετε την πτώση των μαλλιών από τον ειδικό: μια λίστα top προϊόντων από τα καλύτερα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης σε άλλα, όπως ορούς ή αμπούλες θεραπείας.

Η τριχόπτωση είναι ένα καθολικό πρόβλημα , το οποίο ανησυχεί και επηρεάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες και όλο και πιο μικρές, στην πραγματικότητα υπάρχουν μελέτες που αποκαλύπτουν ότι 3 στις 4 γυναίκες ανησυχούν για την τριχόπτωση καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του . Τα αίτια μπορεί να είναι πολλά και ποικίλα: άγχος , ρύπανση, ορμονικές αλλαγές , μη ισορροπημένη διατροφή, έλλειψη βιταμινών ή σιδήρου, εποχιακές αλλαγές και πρόσφατα έχει προστεθεί μια ακόμη αιτία: η τριχόπτωση μετά την τριχόπτωση είναι πολύ συχνή μετά τον κορωνοϊό .

Σε ποιο σημείο πρέπει να ανησυχούμε; Πότε πρέπει να χτυπήσουν οι συναγερμοί;

Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η απώλεια μεταξύ 40 και 100 τριχών την ημέρα θεωρείται φυσιολογική , αφού τα μαλλιά μας βρίσκονται σε διαδικασία συνεχούς ανανέωσης, αλλά όπως όταν πονάει ένα δόντι, πηγαίνουμε στον οδοντίατρο όταν έχουμε πρόβλημα με τα μαλλιά. , πρέπει πάντα να πηγαίνουμε στον τριχολόγο, έναν δερματολόγο που ειδικεύεται στο τριχωτό της κεφαλής.Ο Sergio Vañó, δερματολόγος, τριχολόγος και χειρουργός τριχοειδής μονάδας του Trichology of the Hospital Universitario Ramón y Cajal and Unit Trichology and Hair Transplant Clinic Group Pedro Jaen, κάναμε τη διαφωτιστική μας ερώτηση: πότε είναι αλωπεκία και πότε πέφτουν εποχιακά ; Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ αυτών των δύο αιτιών τριχόπτωσης;

Αλωπεκία και εποχιακή τριχόπτωση: οι διαφορές

Το πρώτο από αυτά είναι μια πτώση που έχει άμεση συνέπεια στην τριχοειδή πυκνότητα , δηλαδή όταν υπάρχει αλωπεκία, φαίνεται στη μείωση των τριχοθυλακίων και αυτό έχει μια σαφή συνέπεια: το τριχωτό της κεφαλής αρχίζει να φωτίζεται . Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι σκόπιμο να πηγαίνετε πάντα σε έναν ειδικό που μπορεί να επικεντρώσει τη θεραπεία λαμβάνοντας υπόψη διαφορετικές παραμέτρους. Σε γυναικείες περιπτώσεις, η κατάσταση του θυρεοειδούς τείνει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, επομένως πάντα αναθεωρείται με αναλυτικές εξετάσεις.

Η δεύτερη, σε εποχιακή μείωση, είναι πολύ εντυπωσιακή για ένα μικρό χρονικό διάστημα και γενικά αναστρέψιμη . Ένα σαφές παράδειγμα αυτής της περίπτωσης είναι όταν παρατηρούμε ότι το πάχος της αλογοουράς μας μειώνεται αλλά με πολύ σοβαρές εξαιρέσεις δεν αντικατοπτρίζεται συνήθως στην πυκνότητα του τριχωτού της κεφαλής. Κανονικά ανακάμπτει μόνο του αλλά πάντα υπάρχουν σύμμαχοι που μπορούν να συντομεύσουν τη διαδικασία αποκατάστασης και να βελτιώσουν την ποιότητα των μαλλιών .

Αυτοί οι σύμμαχοι είναι ενισχυτικές λοσιόν, οροί , αμπούλες, διατροφικά καλλυντικά και σαμπουάν. Θα πάμε για ψώνια κατά της τριχόπτωσης;

Redenhair

Αντιπτωτικά ψώνια

Ιδανικό για καθημερινή χρήση, είναι διαμορφωμένο με καθαρό Redensyl εμπλουτισμένο με συγκεκριμένα ενεργά συστατικά για τη βελτίωση των διαδικασιών τριχόπτωσης. Αναζωογονητικό σαμπουάν (19 €).

Ισντίν

Αντιπτωτικά ψώνια

Το υπερβολικό λάδι στο τριχωτό της κεφαλής μπορεί να προάγει την τριχόπτωση λόγω της απόφραξης των θυλάκων της τρίχας. Το σαμπουάν Lanbdapil (26,40 € / σετ δύο σαμπουάν), βοηθά στην ομαλοποίηση της έκκρισης των σμηγματογόνων αδένων, μειώνοντας έτσι την περίσσεια σμήγματος.

Miriam quevedo

Αντιπτωτικά ψώνια

Συνιστάται ιδιαίτερα να πραγματοποιείτε θεραπεία απολέπισης μία φορά την εβδομάδα πριν από το παραδοσιακό πλύσιμο για να εξαλείψετε τα σωματίδια της ρύπανσης ή τα υπολείμματα των θεραπειών styling που μπορεί να παραμείνουν προσκολλημένα στις ίνες της τρίχας και στο τριχωτό της κεφαλής. Απολέπιση Scrub Musk Scalp (€ 40).

Revitalash Καλλυντικό

Αντιπτωτικά ψώνια

Το παχύρρευστο σαμπουάν (€ 36), είναι ένα σαμπουάν που ενδείκνυται ειδικά για λεπτά και αδύναμα μαλλιά. Πραγματοποιεί μια πολύ απαλή χημική απολέπιση για την ανανέωση του τριχωτού της κεφαλής και μεταξύ των συστατικών του έχει πρωτεΐνη λιναριού, η οποία βοηθά στην αποφυγή θραύσης της ίνας των μαλλιών.

5 ICON

Αντιπτωτικά ψώνια

Λειτουργεί ως ασπίδα κατά των επιθέσεων και, ταυτόχρονα, παρέχει πρωτεΐνες για να το ενισχύσουν. Ονομάζεται Proshield Treatment (89 €). Είναι μια θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε βρεγμένα όσο και σε στεγνά μαλλιά, από τις ρίζες έως τις άκρες, και το ιδανικό είναι να το αφήσετε όλη τη νύχτα.

Hair Rituel από την Sisley

Αντιπτωτικά ψώνια

Το Revitalizing Fortifying Serum (156 €), είναι ένας ορός που εφαρμόζεται κάνοντας απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, ο ισχυρός συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων, πρωτεϊνών και μετάλλων βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών και προσθέτει όγκο και λάμψη.

Redken

Αντιπτωτικά ψώνια

Το Extreme Shampoo (19,95 €) είναι το ιδανικό πρωτόκολλο για την ανάκτηση ταλαιπωρημένων και εύθραυστων μαλλιών.

Aveda

Αντιπτωτικά ψώνια

Η σειρά Invati είναι ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης. Το Invati Advanced Exfoliating Shampoo Light (33,95 €), καθαρίζει και ανανεώνει το τριχωτό της κεφαλής σε πλύσιμο χωρίς να προσθέτει βάρος. Ιδανικό για λεπτές ή λεπτές τρίχες.

Nuggela sule

Αντιπτωτικά ψώνια

Μια άλλη πολύ αποτελεσματική επιλογή είναι να εκτελέσετε θεραπείες κατά της τριχόπτωσης με φουσκάλες, αυτές είναι ειδικές και Αποτελεσματικές για την Αντι -τριχόπτωση (44,90 € / 30ml)  παρέχουν επίσης όγκο.

10 Arkopharma

Αντιπτωτικά ψώνια

Το ιδανικό σε οποιαδήποτε θεραπεία είναι να έχετε ένα σχέδιο 360º. Η καταπολέμηση της τριχόπτωσης συμπεριλαμβάνοντας στη διατροφική σας θεραπεία που ευνοεί την αγκύρωση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και να βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματα. Αντι-τριχόπτωση Forcalpil για μαλλιά και νύχια (26,55 €), με αμινοξέα 100% φυτικής προέλευσης, φαρμακευτικά φυτά, βιταμίνες και μέταλλα.

11 KERASTASE
Αντιπτωτικά ψώνια

Το Bain Prévention από τη σειρά Specifique (24,50 €), είναι ένα σαμπουάν με διεγερτικές ιδιότητες που πυκνώνουν τις ίνες των μαλλιών, παρέχοντας όγκο προς το παρόν.

12 Pharma Dorsch

Αντιπτωτικά ψώνια

Go Organic Anti-Hair Loss Shampoo (47 €), βοηθά στη μείωση της τριχόπτωσης και καθαρίζει βαθιά με 100% φυτικά προϊόντα. Έχει βιταμίνες Β5, Β6, βοτίνα και ψευδάργυρο. Ιδανικό για λιπαρά μαλλιά