ΒΙΝΤΕΟ – Επίθεση με βιτριόλι: Τα 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα που πρόδωσαν την μαυροντυμένη

ΒΙΝΤΕΟ – Επίθεση με βιτριόλι: Τα 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα που πρόδωσαν την μαυροντυμένη

Οι αρχές κρατούν στα χέρια τους την «καθαρή» εικόνα της μαυροντυμένης γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα – Από ποια περιοχή της Αθήνας τηλεφώνησε στην υπηρεσία ταξί η σατανική γυναίκα

Όπως αποκάλυψε ο Alpha στο μικροσκόπιο της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται η οδός Ακαδημίας καθώς η μαυροντυμένη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα τηλεφώνησε το βράδυ της Τρίτης (19/5) στις 9 με 10 το βράδυ από τηλεφωνικό θάλαμο της συγκεκριμένης οδού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, η δράστιδα είχε οργανώσει καλά το σχέδιο της επίθεσης, καθώς έφτασε στην περιοχή της Ακαδημίας με λεωφορείο και απομακρύνθηκε από εκεί με τον ίδιο τρόπο, ώστε να μην βρουν τα ίχνη της οι Αρχές.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν βάλει στο μικροσκόπιιο την περιοχή και την «ξεσκονίζουν» προκειμένουν να ανακαλύψουν κάποιο νέο στοιχείο που θα βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους την «καθαρή» εικόνα της μαυροντυμένης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, από κάμερα ασφαλείας, η μαυροντυμένη γυναίκα φαίνεται να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται ο χώρος εργασίας της Ιωάννας, μόλις 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα πριν η άτυχη 34χρονη φτάσει στη δουλειά της.

Ωστόσο, η «καθαρή» εικόνα της δράστιδας έχει καταγραφεί από κάμερα υψηλής ανάλυσης, που βρίσκεται στο σημείο, όπου την περίμενε το ταξί, με το οποίο διέφυγε, αμέσως μετά την φρικτή επίθεση με το βιτριόλι, επί της λεωφόρου Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπίσει τις διαδρομές που έκανε τις προηγούμενες ημέρες η δράστις, προκειμένου να δει το χώρο και να καταγράψει τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή. Η μαυροντυμένη γυναίκα έφυγε από το σημείο με ταξί, που είχε μισθωμένο ημέρες πριν το περιστατικό.