Βίντεο ντοκουμέντο: Η 35χρονη Ε.Κ. ετοιμάζει την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα

Βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις της δράστιδας την προηγούμενη της επίθεσης με βιτριόλι

Στο βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, φαίνεται η 35χρονη να κατεβαίνει από λεωφορείο στη Λεωφόρο Συγγρού και να κατευθύνεται σε καρτοθάλαμο όπου εκεί έκανε δύο τηλεφωνήματα, στην εταιρεία ραδιοταξί και σε έναν αλλοδαπό, τον οποίο είχε καλέσει και από το κινητό της τηλέφωνο.

Οι αρχές βρήκαν από την άρση των επικοινωνιών την κλήση προς τον άνδρα -υπήκοο Μπαγκλαντές- και στη συνέχεια το δικό της τηλέφωνο.

Την ίδια ώρα, ένα άλλο βίντεο έχει καταγράψει την 35χρονη η οποία φέρεται να είναι η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι λίγες στιγμές πριν την προσαγάγουν.

Ψυχρή στον εισαγγελέα η 35χρονη

«Ναι ξέρω τι έχει πάθει η 34χρονη», ήταν η λακωνική απάντηση της στην ερώτηση αν γνωρίζει για την επίθεση στην άτυχη γυναίκα.

Η κατηγορούμενη για «απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και απείθεια» δέχθηκε δεκάδες ερωτήσεις απο τον εισαγγελέα με την ίδια να δίνει απαντήσεις που επιβεβαίωναν την κυνικότητα της.

Ειδικότερα στην ερώτηση γιατί είχε αγοράσει περούκα η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι δεν είχε πετύχει η βαφή στο μαλλί της και για το λόγο αυτό την αγόρασε γιατί δεν της άρεσε το χρώμα.

Στην ερώτηση για ποιο λόγο απουσίαζε από τη δουλειά της το πρωινό που δέχθηκε την επίθεση η 34χρονη στην Καλλιθέα, εκείνη φέρεται να απάντησε ότι είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της.