Βρήκαμε το φλοράλ shirt dress της Kate Middleton- και 3 οικονομικά φορέματα για να αντιγράψεις το στιλ της

Βρήκαμε το φλοράλ shirt dress της Kate Middleton- και 3 οικονομικά φορέματα για να αντιγράψεις το στιλ της

Η δούκισσα του Cambridge συνεχίζει το σερί φανταστικών εμφανίσεων μέσω Zoom calls. Αυτή τη φορά, η Kate Middleton επέλεξε ένα φλοράλ shirt dress σε cherry αποχρώσεις. Και ναι, είναι διαχρονικό με vintage αισθητική. Άρα must have.

Η δουλειά από το σπίτι και οι εμφανίσεις μέσω Zoom λόγω κορονοϊού δεν σταματούν για τη δούκισσα και τον δούκα του Cambridge. Αυτή τη φορά το ζευγάρι χρησιμοποίησε τη διαδικτυακή πλατφόρμα για να ηχογραφήσει ένα μήνυμα διάρκειας ενός λεπτού με σκοπό να ενισχύσει την εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τη ψυχική υγεία. Για την εμφάνισή της στο video, στο οποίο συμμετείχαν πολλά διάσημα πρόσωπα, ανάμεσα στους οποίους οι Dua Lipa, Anthony Joshua και David Tennant, η Kate Middleton επέλεξε να φορέσει ένα φανταστικό φλοράλ shirt dress. Και συνέχισε το σερί των υπέρκομψων εμφανίσεων μέσω Zoom.

Το φόρεμα της Kate κοστίζει 550 λίρες και παραδόξως δεν έχει γίνει ακόμα sold out, όπως γίνεται με κάθε δημιουργία που επιλέγει. Η δούκισσα του Cambridge ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Patrick Mavros, τα οποία έχει φορέσει ξανά σε zoom call. Τα μαλλιά της έπεφταν ελεύθερα στους ώμους της σε διακριτικούς κυματισμούς και το μακιγιάζ της ήταν φυσικό σε γήινες αποχρώσεις.

To φλοράλ shirt dress της Kate Middleton -και 3 πιο οικονομικά με την ίδια αισθητική

Kate Middleton shirt dress
BEULAHLONDON.COM

Φόρεμα – Beulah London

Floral Shirt Dress

shirt dress Kate Middleton

TOPSHOP.COM

Φόρεμα – Topshop

Pink Ruched Shirt Dress
Φόρεμα - Only
KOOLFLY.COM

Φόρεμα – Only

Με κουμπιά και allover σχέδιο.
Kate Middleton shirt dress
ASOS.COM

Φόρεμα – Object

Western shirt μάξι φόρεμα με βολάν και spot print.