Χαμός με James – Μαλέσκου στο Love it: «Λέγατε πως ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου» – «Είσαι άδικος απέναντί μου»

Χαμός με James - Μαλέσκου στο Love it: "Λέγατε πως ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου" - "Είσαι άδικος απέναντί μου"

counter

Χαμός με James – Μαλέσκου στο Love it: «Λέγατε πως ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου» – «Είσαι άδικος απέναντί μου»

Καλεσμένος στο πλατό του Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο James Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένος στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Χαμός με James – Μαλέσκου στο Love it: «Λέγατε πως ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου» – «Είσαι άδικος απέναντί μου»

Ο James ήρθε σε μεγάλη κόντρα με τους συντελεστές του Love it και την Ιωάννα Μαλέσκου, την οποία δεν κοιτούσε καν στα μάτια. Αντίθετα κοιτούσε συνεχώς το ρολόι του. Στο τέλος της συνέντευξης μάλιστα ο James αποχώρησε χωρίς καν να περιμένει.

«Δεν έχω ιδέα τι γίνεται μέσα εκεί. Περισσότερο μου θυμίζει Big Brother. Εσείς βλέπετε τι δείχνει η τηλεόραση και σχολιάζετε. Όταν έλεγε ο Παππάς για την Άννα Μαρία δεν εστιάσατε αν αυτά που έλεγε είναι μισογυνίστικα. Για μένα αυτό ήταν λάθος.

Εγώ ήμουν στο παιχνίδι αλλά αυτοί που βλέπανε ήταν η οικογένειά μου. Για εκείνους ήταν πιο δύσκολο από ότι ήταν για μένα. Εγώ σχολιάζω αυτά που έχουν γίνει. Η άποψη μου για το Survivor είναι πως είναι κοινωνικό πείραμα. Βγαίνουν και λένε ότι είναι το μοντάζ όταν δεν τους συμφέρει. Ο Παππάς είχε πει πως το μοντάζ δεν τον ευνόησε. Δεν έκανε το μοντάζ να πει σάπια ντομάτα εμένα και καρκίνωμα την Άννα Μαρία.

Η οικογένειά μου δεν έβλεπε την εκπομπή τη δικιά σας, γιατί υπήρχε μια προκατάληψη για μένα και τον Νίκο. Όταν βγήκα, μου έστελναν μηνύματα να δω αποσπάσματα από αυτή την εκπομπή» είπε, μεταξύ άλλων, ο James.

Στο τέλος, η Ιωάννα Μαλέσκου προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και ανέφερε πως από την εκπομπή δεν έχουν προσωπικά με κανέναν. Παράλληλα χαρακτήρισε άδικα τα όσα είπε ο James.

«Με κανέναν παίκτη δεν έχουμε κάτι προσωπικό. Δεν έχουμε φερθεί ποτέ άδικα. Είσαι άδικος απέναντί μου. Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά βλέπω πως κοιτάζεις το ρολόι σου για να φύγεις ή σου στέλνουν μηνύματα. Με στενοχώρησες πάρα πολύ. Αλήθεια το λέω. Ήρθες με μια διάθεση και σπανίως με κοίταζες στα μάτια. Στενοχωριέμαι ως Ιωάννα γιατί δεν είναι ο χαρακτήρας μου έτσι. Το λέω και φορτίζομαι συναισθηματικά. Και εγώ ως άνθρωπος και η εκπομπή μου, έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο, όσο το Love it είναι στα τηλεοπτικά δρώμενα. Μακάρι το άδικο να είναι αυτό που νομίζεις πως είμαστε» είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου, με τον James να σηκώνεται να φεύγει ευχαριστώντας πριν η παρουσιάστρια προλάβει να τον αποχαιρετίσει.