3 ασκήσεις για να ενισχύσετε και να διαμορφώσετε τα χέρια σας

3 ασκήσεις για να ενισχύσετε και να διαμορφώσετε τα χέρια σας

3 ασκήσεις για να ενισχύσετε και να διαμορφώσετε τα χέρια σας

Αυτή η μικρή ρουτίνα προπόνησης στο πάνω μέρος του σώματος είναι το μόνο που χρειάζεστε για να βάλετε τιράντες και ένα μαγιό. Επιπλέον, θα δουλέψετε τους κοιλιακούς σας και θα κάψετε θερμίδες. Και δεν χρειάζεστε τίποτα δύσκολο για να το κάνετε.

Τα χέρια σας είναι το αδύνατο σημείο σας; Δεν έχεις σχήμα στους ώμους σου; Όπως λέει η Amalia Panea , δημοσιογράφος και καθηγήτρια γυμναστικής και γιόγκα , «ο ιδανικός τρόπος για την επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων είναι να κάνετε ασκήσεις που σας κάνουν να εργάζεστε τους κύριους μύες του άνω σώματος (θωρακικοί, ώμοι, δικέφαλοι και τρικέφαλοι μύες), όπως αυτοί που προτείνω στο βίντεο «. Πρέπει επίσης να χάσετε κάποιο όγκο στα χέρια σας; «Στη συνέχεια, δοκιμάστε να κάνετε τρία πλήρη σετ αυτής της μίνι προπόνησης : δουλεύοντας ταυτόχρονα μεγάλες ομάδες μυών – επίσης τον πυρήνα – αυξάνετε αμέσως τον καρδιακό σας ρυθμό, ξυπνάτε τον μεταβολισμό σας και καίτε θερμίδες.»

Στην ιδανική περίπτωση, όπως τονίζει η ειδικός, «είναι ότι ελέγχετε επίσης τη διατροφή σας (περισσότερα φρούτα και λαχανικά και λιγότερα γλυκά, αναψυκτικά, σνακ και εκλεπτυσμένους υδατάνθρακες) και κάνετε άλλες δραστηριότητες, αθλήματα ή ασκήσεις που περιλαμβάνουν ιδιαίτερα τα χέρια σας , όπως κολύμπι, παίζοντας τένις ή γιόγκα, όπου εργάζονται ιδιαίτερα οι μύες του άνω σώματος ».

Αυτό το περιεχόμενο εισάγεται από το Instagram. Ενδέχεται να μπορείτε να βρείτε το ίδιο περιεχόμενο σε άλλη μορφή ή να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπό τους.

3 ασκήσεις για να αναδείξετε τα χέριαΌπως μας εξηγεί η Amalia Panea στο βίντεογια την τόνωση και την καύση λίπους ταυτόχρονα , πρέπει να κάνετε όλες τις επαναλήψεις που μπορείτε για κάθε άσκηση για 40 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να ξεκουραστείτε για άλλα 20 δευτερόλεπτα πριν προχωρήσετε στην επόμενη. Όταν ολοκληρώσετε τη σειρά, τεντώστε και επαναλάβετε 1 έως 2 ακόμη φορές. «Όταν αισθάνεστε δυνατοί, παρατείνετε το χρόνο σε 1 λεπτό και ξεκουραστείτε για 20 δευτερόλεπτα», λέει.

Αυτές είναι οι ασκήσεις:

  1. Συνδυασμένα push-ups. Με τα γόνατά σας επίπεδα στο έδαφος, απλώστε τα χέρια σας περισσότερο από το πλάτος των ώμων, ενεργοποιήστε τον πυρήνα σας και χαμηλώστε τον εαυτό σας φέρνοντας τους αγκώνες σας έξω. Ανεβείτε, πιάστε τα χέρια σας στο ύψος του ώμου και κατεβείτε με τους αγκώνες σας κοντά στα πλευρά σας. Περισσότερη ένταση. Εάν θέλετε να εργαστείτε πιο σκληρά, λυγίστε τα πόδια σας ή τεντώστε τα πλήρως.

  2. Σανίδα με χέρια και αγκώνες. Μπείτε σε μια θέση ώθησης προς τα πάνω, με τα χέρια σας ύψος του ώμου και το σώμα σας παράλληλα με το έδαφος. Αλλάξτε την υποστήριξη στους αγκώνες, μετά επιστρέψτε στα χέρια και ούτω καθεξής μέχρι 40 δευτερόλεπτα.

  3. Αγκώνες και πόδια σε κίνηση. Δείτε το βίντεο και κάντε αργά και με προσοχή την άσκηση

 

Μην ξεχάσετε να τεντώσετε το σώμα σας μετά με ασκήσεις διατάσεων! Είναι απαραίτητο, ώστε όλη η δουλειά που έχει γίνει να μην έχει επακόλουθο πόνο και να συνεχίσετε την προπόνηση με ασφάλεια.