«Λύγισε» ο Γρηγόρης Βαλτινός: » γνώρισα τον πατέρα μου,20 χρονών»

«Λύγισε» ο Γρηγόρης Βαλτινός: » γνώρισα τον πατέρα μου,20 χρονών»

Στο «Σημείο συνάντησης» αντάμωσε, το βράδυ της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Βαλτινός με την Ταμίλα Κουλίεβα. Οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί μίλησαν για όλα, ενώ ο Γρηγόρης Βαλτινός θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό μια ιστορία που τον στιγμάτισε κατά τη διάρκεια της ζωής του.Σημείο Συνάντησης | Γρηγόρης Βαλτινός - Ταμίλα Κουλίεβα, απόψε ...

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν ενός έτους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Βαλτινός στην καλή του φίλη, Ταμίλα Κουλίεβα. «Μετά από καιρό βρήκαν άλλους συντρόφους. Κάτι τέτοιο έγινε και με τον πατέρα μου στην Αμερική όταν κατάλαβε ότι το παιδί που έκανε είναι αυτό και νομίζω ότι συγκλονίστηκε. Νομίζω ότι συγκινήθηκε πάρα πολύ που ο γόνος του, το γονίδιο του…».

Γρηγόρης Βαλτινός - Ταμίλα Κουλίεβα: Μία ξεχωριστή συζήτηση στο ...

«Συγκινήθηκα και γω αλλά ίσως με έναν εντελώς διαφορετικό και αντίθετο τρόπο. Όχι εκδικητικά, γιατί το να χωρίζουν δυο άνθρωποι σημαίνει ότι έκαναν κάτι λάθος οι ίδιοι ή η ζωή. Χωρίζουν και καμιά φορά είναι πολύ πιο υγιές από το να παραμένουν μαζί και να καταστρέφουν τα παιδιά τους. Την ψυχολογία τους τον χαρακτήρα τους. Έτσι λοιπόν αυτό το κατάλαβα αυτό κάποια στιγμή και με βοήθησε το θέατρο. Γενικά με μόρφωσε το θέατρο και με διαμόρφωσε γύρω από θέματα ψυχής, συμπεριφοράς και είμαι ευγνώμων. Δηλαδή εγώ με το θέατρο έγινα άνθρωπος και ίσως για αυτό και να οδηγήθηκα προς αυτή την πηγή» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Γρηγόρης Βαλτινός.

«Κατάλαβα ότι εκεί ήταν το νερό για μένα. Συγκινήθηκα και εγώ γιατί κατάλαβα ότι μπορώ να πείσω εκείνους που ήθελα περισσότερο, τους γονείς που με μεγάλωσαν. Και το αγόρι εκείνος που θέλει να πείσει είναι περισσότερο ο πατέρας, άσχετα αν δεν τον έχει συναντήσει ποτέ όπως εγώ. Γνώρισα τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 χρονών. Τότε ήρθε κάποια στιγμή από την Αμερική και συναντηθήκαμε».

«Δεν ήταν τόσο ξένος. Το DNA υπάρχει. Στο βλέμμα, στον ήχο, στην επιδερμίδα, παντού» κατέληξε εμφανώς φορτισμένος ο πρωταγωνιστής.