Ζήσε Κάνοντας δυνατές επιλογές

Πόσες αποφάσεις πήρατε σήμερα; Ανάλογα με τον χρόνο που διαβάζετε το κείμενο -που το να το διαβάσετε είναι μια επιλογή από μόνη της – πήρατε εκατοντάδες ήδη!

Τι να φορέσετε, τι πρέπει να κάνετε για το μεσημεριανό γεύμα, ποια διαδρομή πρέπει να κάνετε για να εργαστείτε, πόση κρέμα πηγαίνει στον καφέ σας, πού θα σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας, πότε θα κάνετε κρατήσεις εστιατορίων, πόσο μακριά μπορείτε να πάτε προτού χρειαστείτε αέριο, πώς να ταιριάξει με το γυμναστήριο όταν πρέπει να πάτε και το σκυλί σας στον κτηνίατρο κλπ.  και αυτές είναι μόνο οι βασικές επιλογές που πρέπει νακάνετε για να περάσετε την ημέρα σας!

Αυτά δεν περιλαμβάνουν βέβαια τις συνεχείς σπουδαιότερες επιλογές ζωής, όπως αυτά που επιθυμείτε να βρείτε σε έναν σύντροφο, ποια καριέρα πρέπει να ακολουθήσετε, πώς να κινηθείτε για να ενδυναμώσετε το πνεύμα σας και να ζήσετε με Φως!

Ξοδεύουμε τόσες πολλές ώρες για να αναρωτιώμαστε αν «κάναμε τη σωστή επιλογή.» Δεν θα ήταν χρήσιμο αν αισθανόμασταν σίγουροι για την ικανότητά μας να κάνουμε σαφείς και αποτελεσματικές επιλογές βασισμένες στον αυθεντικό μας, τον πιο αυθεντικό μας εαυτό;

Φυσικά θα ήταν! Η Caroline Myss, συγγραφέας και διεθνώς αναγνωρισμένη πνευματική ομιλήτρια της New York Times για την ανθρώπινη συνείδηση, τη διαίσθηση και τη δύναμη επιλογής, μπορεί να μας διδάξει πώς να το κάνουμε ακριβώς.

Οι αποφάσεις δεν τελειώνουν ποτέ. Είναι ακριβώς όπως μεγαλώνουμε και μαθαίνουμε,ατέλειωτες. Θα λαμβάνετε αποφάσεις έως ότου η αναπνοή σας εγκαταλείψει το σώμα σας.

Και ενώ μερικές είναι πιο δύσκολες από άλλες, κάθε μία συμβάλλει στο ενεργητικό σας σχέδιο σε αυτόν τον πλανήτη. Κάθε επιλογή μετατοπίζει τον δρόμο της ζωής σας σε διαφορετικούς βαθμούς και σας φέρνει σε νέες αποφάσεις που θα επηρεάσουν περαιτέρω τον κόσμο σας και τον κόσμο γενικότερα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πάρα πολλοί από εμάς πνιγόμαστε σε ένα βρόχο αναποφασιστικότητας μερικές φορές! Μπορεί να αισθάνεστε μια μεγάλη πίεση να επιλέξετε και ο φόβος της «λάθος»επιλογής μπορεί να είναι ένα ψηλό εμπόδιο για να υπερπηδήσετε.

Έχετε ποτέ παραλύσει από το φόβο και χωρίς να έχετε τη δυνατότητα να αποφασίσετε; Δεν είστε οι μόνοι! Η ικανότητα να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να λάβετε σαφείς αποφάσεις σύμφωνα με τον αυθεντικό σας εαυτό είναι μια από τις σημαντικότερες και ακόμα πιο σκληρές δεξιότητες που πρέπει να μάθετε.

Η εσωτερική σοφία δεν εμφανίζεται από το πουθενά.

Η Caroline θα μας βοηθήσει όλους με τις ιδέες και τις συμβουλές της για να αντιμετωπίσουμε τους φόβους σας και να περιορίσουμε τις πεποιθήσεις μας για να μπορέσουμε να κάνουμε επιλογές σε βαθύτερο επίπεδο ψυχής.

Οι αποφάσεις που έγιναν από φόβο δεν είναι ποτέ οι σωστές.

Αυτό που μπορούμε να μάθουμε από την Caroline είναι τα απίστευτα οφέλη της αλλαγής της ζωής από τη λήψη ισχυρών επιλογών.

Πρώτον, η επιλογή είναι δύναμη. Είναι το μόνο στοιχείο με το οποίο μπορούμε να ελέγξουμε στη χαοτική και ταραχώδη ζωή μας – τις απαντήσεις μας,τις αντιδράσεις μας στην κάθε κατάσταση.

Μπορούμε πάντα να επιλέγουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ακόμα κι αν αυτό που επιλέγουμε  απλώς είναι ο τρόπος αντίδρασης σε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να προστατευθούμε από τις εκπλήξεις που μας κάνει η ζωή είναι να αναπτύξουμε μια βαθιά εμπιστοσύνη στη δική μας εσωτερική πυξίδα, την ικανότητα να δεσμεύουμε μαζί όλα τα δεδομένα από το μυαλό μας, τις καρδιές και τις ψυχές μας για να λαμβάνουμε αποφάσεις για το δικό μας καλύτερο αποτελέσματα. Η Caroline αποκαλεί αυτή την κατάσταση «βαθιά σαφήνεια» για να αξιολογήσετε όλες τις αποφάσεις στη ζωή σας.

Δεύτερον, είστε εδώ, σε αυτόν τον πλανήτη τώρα, για έναν λόγο. Ένας σημαντικός λόγος. Η ψυχή σου έχει σκοπό, στόχο, κάτι που ήρθε να κάνει εδώ, τώρα. Κάθε απόφαση που θα πάρετε να εξετάζετε αν θα σας οδηγήσει πιο κοντά ή πιο μακριά από αυτόν τον στόχο.

Τρίτον, μπορείτε να επιλέξετε να γιορτάσετε τη ζωή σας! Η Caroline προτείνει να ευλογούμε κάθε μέρα το ότι είμαστε ζωντανοί, υπάρχουμε ως άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο, επειδή η ζωή είναι ένα δώρο. Η πηγή ζωής σας έχει δώσει αυτή τη ζωή, και είναι όμορφη σε όλη τη χαρά και τη θλίψη της. Όταν επιλέγουμε το φως, όταν αποφασίζουμε να μαθαίνουμε από τις προκλήσεις και όχι να χτυπάμε και να παραιτούμαστε τις δυσκολίες, όταν ψάχνουμε το καλό σε άλλους και στους εαυτούς μας, φέρνουμε ευλογίες στη Γη.

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους η Caroline λέει ότι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η επιλογή είναι σωστή είναι όταν εξαπλώνεται το Φως. Έτσι, απλώστε το φως σας! Μπορούμε να αποφασίσουμε να είμαστε ένα κέντρο φωτός ή σκοταδιού, σοφίας ή ταλαιπωρίας . Όταν επιλέγετε να εστιάσετε στο φως, την αγάπη και το δώρο της ζωής, η ύπαρξή σας θα αρχίσει να μετατοπίζεται με απίστευτους τρόπους. Είστε πάντα υπεύθυνοι για τον εαυτό σας, τα συναισθήματά σας, την ακεραιότητά σας, και εξαρτάται από εσάς να λαμβάνετε αποφάσεις που κρατούν τις προσωπικές σας αλήθειες ζωντανές.

Ως τελευταία συμβουλή, η Caroline λέει ότι αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα σημαντική η ώρα,το timing, το τώρα για να κάνουμε ισχυρές επιλογές, επιλογές που απορρέουν από την βαθιά εσωτερική μας επιθυμία να διαδώσουμε φως στον κόσμο και στη ζωή μας.

Μαθαίνοντας να επιλέγετε με μια αίσθηση «βαθιάς σαφήνειας» όπως το περιγράφει η Caroline, θα σας οδηγήσει στο μονοπάτι που σκοπεύατε να ταξιδέψετε και να συμβάλλετε στην βελτίωση του κόσμου επίσης.

Celebrate Your Life GR 

Ενημερωθείτε για τα Soul Fests του 2020 !

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας να σας ενημερώνουμε μέσω email στο

celebrateyourlifegr@gmail.com