Ζήστε tο 12ο Dinner In The Dark – Special Edition-Ο Παντελής Παντελίδης πρώτος υποστήριξε τον σκοπό! (video)

Ζήστε την εμπειρία ενός δείπνο διαφορετικού από τα άλλα!
Το 12ο Dinner In The Dark – Special Edition,  θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου 2018 στην Αθήνα, στις 20:00, στο Κρητικό Κέντρο Αόρη (Λεωφ. Κηφισού 40 δίπλα στα ΚΤΕΛ).
Το πρωτότυπο και βιωματικό «Δείπνο Στο Σκοτάδι», συνδιοργανώνουν η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Με Άλλα Μάτια» και το Κοινωνικοπολιτικό Ενημερωτικό Portal www.meallamatia.gr.

 

Το «Δείπνο στο σκοτάδι» αποτελεί ένα διαδραστικό, πολύ όμορφο ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, μία μοναδική βιωματική εμπειρία που θα μείνει πραγματικά αξέχαστη σε όσους θα έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Ξυπνά κι οξύνει τις υπόλοιπες αισθήσεις, πλην της οράσεως, ενώ βοηθά επίσης τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να κατανοήσει καλύτερα την κατάσταση και την καθημερινότητα μιας μεγάλης ομάδας συνανθρώπων μας.
Σημειώνεται ότι, οι σερβιτόροι που θα καθοδηγούν και θα σερβίρουν τους καλεσμένους είναι ειδικά εκπαιδευμένοι τυφλοί και βλέποντες εθελοντές, στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών «Dinner in The Dark». Οι παρευρισκόμενοι εκείνο το βράδυ, καλούνται να δειπνήσουν –με πλήρες μενού- στο απόλυτο σκοτάδι, λαμβανομένων εκ των προτέρων όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας –τηρούνται ευρωπαϊκές προδιαγραφές-, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την όραση τους! Μέχρι σήμερα, τη διοργάνωση έχουν απολαύσει πάνω από 2.100 άτομα ανά την Ελλάδα!
Τιμή ατομικής πρόσκλησης: 25€ (Με πλήρες μενού, κρασί και αναψυκτικά)
Μετά το δείπνο θα ανάψουν τα φώτα και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την πρόσληψη ενός Κοινωνικού Λειτουργού από την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια», με στόχο τη λειτουργία μιας on-line Κοινωνικής Υπηρεσίας εξυπηρέτησης και διασύνδεσης των ΑμεΑ σε πραγματικό χρόνο, καταπολεμώντας έτσι την πολυνομία και τη γραφειοκρατία που συχνά αποτρέπει τους συμπολίτες μας από τη λήψη των κοινωνικών παροχών που δικαιούνται.

Στο δείπνο στην Αθήνα το 2013, όπου συμμετείχε και ο Παντελής Παντελίδης !

Η εκδήλωση θα απευθύνεται σε κατόχους προπωλημένων προσκλήσεων, 100-150 άτομα, οι οποίοι θα είναι διακεκριμένα στελέχη εταιριών ή κοινωφελών ιδρυμάτων, καθηγητές σε ΑΕΙ / ΤΕΙ, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες κ.α. με στόχο αφού ζήσουν την εμπειρία, να διαδώσουν περαιτέρω τα οφέλη αυτής της πρωτότυπης εκδήλωσης!
Απαραίτητη η προ-αγορά πρόσκλησης. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ επικοινωνήστε :
τηλ.: 2102627385
e-mail: info@meallamatia.gr
Πρόεδρος της ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”
Βαγγέλης Αυγουλάς -⁠ Δικηγόρος,
Τακτικός Εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Διεθνούς Οργάνωσης “VIEWS” για νέους με προβλήματα όρασης
www.avgoulas.gr

Δείτε σχετικά τηλεοπτικά ρεπορτάζ από προηγούμενες εκδηλώσεις μας –ενδεικτικά-:

Τρίπολη: http://www.youtube.com/watch?v=3c6yfuKS4UY
Θεσσαλονίκη: https://www.youtube.com/watch?v=0DF5gGA0qGM
Ηράκλειο Κρήτης: https://www.youtube.com/watch?v=sWhWmZvZJVM