Ζώδια και Σεξ | Το σεξ πάνω από τον έρωτα

Ζώδια και Σεξ. Όταν το θέμα αφορά στις σχέσεις, κάθε ζώδιο έχει τις δικές του προτιμήσεις. Κάποιοι πιστεύουν στην ιδέα της αληθινής αγάπης, του γάμου και της απόκτησης οικογένειας, ενώ άλλοι τείνουν περισσότερο προς τα ειδύλλια, τα περιστασιακά ραντεβού και τις συνουσίες μιας νύχτας.

Αναρωτιέσαι τι θα προτιμήσει ο σύντροφός σου όταν το θέμα έρθει στον έρωτα και τη λαγνεία; Λοιπόν, η αστρολογία μπορεί μερικές φορές να σε βοηθήσει να δεις κάποια σημάδια για τη σεξουαλική προσωπικότητα και τις προτιμήσεις ενός ατόμου. Παρακάτω αναφέρονται τα έξι ζώδια, που μπορεί να προτιμούν το σεξ περισσότερο από τον έρωτα…

Ζώδιο Σκορπιός

1.Ζώδια και Σεξ | Σκορπιός
Οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου είναι γνωστοί για την αισθησιακή φύση τους. Το σεξ είναι περισσότερο μια φυσική ανάγκη γι’ αυτούς και μπορεί να μην τους νοιάζει να το έχουν με κάποιον, που δεν είναι συναισθηματικά δεμένοι μαζί του. Είναι αρκετά απαιτητικοί στο κρεβάτι και μπορεί ακόμα να σκεφτούν να χωρίσουν με το σύντροφό τους αν δεν είναι ευτυχισμένοι στη σεξουαλική τους ζωή.

Ζώδιο Τοξότης

2.Ζώδια και Σεξ | Τοξότης
Οι Τοξότες είναι ευρέως γνωστοί για την περιπετειώδη φύση τους και η σεξουαλική τους ζωή δε διαφέρει καθόλου από αυτό. Παίρνουν το χρόνο τους να δεσμευτούν σε μια σχέση και είναι άνετοι με τα one-night stands ή τα περιστασιακά ραντεβού. Είναι πάντα πρόθυμοι να δοκιμάσουν κάτι και αυτό συναντάται και στη σεξουαλική τους ζωή επίσης. Αν νιώσουν έλξη για κάποιον, δε θα τους νοιάζει να κάνουν πρώτα σεξ και να σκεφτούν αργότερα τα συναισθήματά τους.

Ζώδιο Κριός

3.Ζώδια και Σεξ | Κριός
Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτό το ζώδιο, δε χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια για να «ανάψουν». Μπορεί να είναι να βάλεις το χέρι σου στο μηρό τους, μια έντονη οπτική επαφή ή απλώς το να πεις μερικές προκλητικές φράσεις και είναι έτοιμοι για την πράξη με κάποιον που τους ελκύει.

Ζώδιο Υδροχόος

4.Ζώδια και Σεξ | Υδροχόος
Οι Υδροχόοι απολαμβάνουν το σεξ και έχουν φετίχ με το στα γρήγορα. Λατρεύουν να παίρνουν τον έλεγχο και να ξεκινούν το σεξ στο κρεβάτι. Επίσης, οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκουν την πράξη ευχάριστη ακόμα και αν έχουν γνωρίσει το σύντροφο λίγες μέρες πριν.

Ζώδιο Λέων

5.Ζώδια και Σεξ | Λέων
Οι Λέοντες έχουν μια καλή αίσθηση του σεξ και λατρεύουν να κυριαρχούν στην κρεβατοκάμαρα. Μόλις ξεκινήσουν να κάνουν σεξ, προτιμούν να κρατούν κάθε σκέψη πίσω (είτε το κάνουν με έρωτα, είτε με λαγνεία) και απλώς να εστιάζουν στο να περάσουν όμορφα.

Ζώδιο Ταύρος

6.Ζώδια και Σεξ | Ταύρος
Οι Ταύροι φαντασιώνονται πολύ γύρω από το σεξ και μπορούν να το κάνουν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Πιθανόν να μην αναλάβουν τον έλεγχο στην κρεβατοκάμαρα και να περιμένουν το σύντροφό τους να καταβάλει προσπάθεια για να τους αποπλανήσει. Επίσης, γι’ αυτούς τα πράγματα είναι εύκολα – προτιμούν να κάνουν σεξ (είτε καλό ή κακό) από το να μην κάνουν καθόλου σεξ.