Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Μάρτιος του 2022

Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Μάρτιος του 2022

Και όμως… Η ημέρα γέννησής σου αποκαλύπτει πώς θα πάει ο μήνας σου

Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις τι να περιμένεις από τον Μάρτιο, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον Αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)

Τα επαγγελματικά σου είναι αυτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, μάλιστα, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, είναι πιθανό να εξετάσεις το ενδεχόμενο της δημιουργίας ενός eshop για να επεκταθείς στην αγορά. Αυτό θα σε αναγκάσει να προσλάβεις αρκετούς υπαλλήλους για να υποστηρίξουν το συγκεκριμένο άνοιγμα. Επιπλέον, ως εργαζόμενος, μπορεί να συμμετέχεις σε ένα νέο project, κάτι που θα έχει και τα ανάλογα οφέλη. Γενικά, θα πρέπει να είσαι ήρεμος, συγκρατημένος και σταθερός. Προς την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου υπάρχει πιθανότητα να προχωρήσεις σε μια πολύ καλή συμφωνία. Όσον αφορά στην υγεία σου, η αϋπνία ίσως σε προβληματίσει, αλλά είναι λογικό, αφού θα έχεις αρκετό άγχος. Απόφυγε την κατανάλωση πρόχειρων γευμάτων και των γλυκών. Αντίθετα, εφοδιάσου με πολλά φρούτα, χυμούς και λαχανικά.

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)

Ο Μάρτιος θα είναι αρκετά παραγωγικός για σένα, αφού σκέψεις και ιδέες σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται και μάλιστα θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη δουλειά σου ή θα σου επιφέρουν κέρδος, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Εκμεταλλεύσου τις προοπτικές που σου ανοίγονται, όχι μόνο για να βελτιώσεις τη θέση σου ή να αποκτήσεις φήμη, αλλά και να κρατηθείς στην κορυφή για πολύ καιρό. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις υποστήριξη από τους κατάλληλους ανθρώπους. Από την άλλη, χρειάζεται να τα βρεις και με τον εαυτό σου και να αποκτήσεις την ψυχική γαλήνη που σου είναι απαραίτητη. Προσπάθησε να κοντρολάρεις τα έντονα συναισθήματά σου, μην ξεπερνάς τα όρια των αντοχών σου και απόφυγε το γρήγορο και πρόχειρο φαγητό για να παραμείνεις υγιής.

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)

Ήρθε η ώρα να ακούσεις τα σχόλια των ανωτέρων, συναδέλφων ή πελατών σου για να μπορέσεις να βελτιωθείς. Η κριτική που θα σου ασκηθεί είναι εποικοδομητική και έχει ως στόχο το να διορθωθούν λάθη ή παραλείψεις, έτσι ώστε να φτάσεις σε υψηλότερο στάδιο. Βάλ’ τα όλα κάτω και φτιάξε ένα σωστό και οργανωμένο σχέδιο δράσης και κινήσου πάνω σε αυτό. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, με παράπονα και γκρίνιες ή εγωισμούς. Για να παραμείνεις παραγωγικός, υγιής και….

διάβασε παρακάτω εδώ