Ζώδια: ερωτικό καλοκαίρι 2021

Ζώδια: ερωτικό καλοκαίρι 2021

Ζώδια: ερωτικό καλοκαίρι 2021

Το καλοκαίρι ειδικά για φέτος, με το πέρας της 6μηνης καραντίνας φαντάζει παραδεισένιο. Πως όμως θα το αντιμετωπίσουν τα 12 ζώδια; Τι μέρη διαλέγουν να περάσουν τις διακοπές τους σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου;

Τα άστρα και οι όψεις τους, είναι οι καλύτερες δυνατές, και αυτό είναι κάτι που θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ειδικά σε υποθέσεις, δύσκολων επανασυνδέσεων και προβληματικών επικοινωνιών, οι δρόμοι θα ανοίξουν, από την αρχή κιόλας των Διδύμων, και θα παρουσιάσουν πρακτικές λύσεις και μόνιμες.

Ζώδια: ερωτικό καλοκαίρι 2021

Κριός

Φαίνεται ότι το καλοκαίρι του 2021 θα φέρει για τους Κριούς τον έρωτα. Ακόμα και οι ορκισμένοι εργένηδες μπορεί να βρουν το έτερον ήμισυ, σε ένα κοσμοπολίτικο νησί όπως η Σκιάθος.

Κριός : Ο έρωτας ξανάρχεται… μόνιμα.

Εσείς που έχετε αδικηθεί από τον άνθρωπο σας, που ίσως και στο τώρα να είστε μόνοι, να είστε βέβαιοι… ότι τις πρώτες ημέρες του Καλοκαιριού, θα υπάρξουν διπλωματικές επικοινωνίες – προσεγγίσεις, από αυτό το πρώην ταίρι, που θα σας βάλουν στον πειρασμό για επανασύνδεση. Σίγουρα είναι κάτι που η ψυχή σας το θέλει, αλλά βάλτε και την λογική μπροστά. Οι μόνοι και οι φανατικοί εργένηδες του ζωδίου, στην ίδια περίπου εποχή, θα βρουν νέο ταίρι, που θα τους αναστατώσει…. την μοναξιά! Καλά και τα νέα γύρω από χρήμα και συνεργασίες.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ταύρος

Ένας Ταύρος μετά την καραντίνα είναι πολύ πιθανό να δώσει όρκους αιώνιας αγάπης και να φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας με τον/την αγαπημένη του. Όσο για το που θα πάνε διακοπές; Μπορεί η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, η Σύρος να είναι η πρώτη τους επιλογή.

Ταύρος : Η αληθινή αγάπη είναι εδώ

Ο άνθρωπος σας έχει κάνει μια σειρά από λάθη …που σας έχουν παγώσει τα συναισθήματα. Αυτό αλλάζει άρδην και μέσα στις επόμενες ημέρες, και θα δείτε μια πιο ένθερμη εξωστρέφεια από την πλευρά του. Οι σκέψεις ανασφάλειας θα τελειώσουν οριστικά. Μια μεγάλη μερίδα του ζωδίου, ίσως και μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες, να προχωρήσουν σε κάποια νομιμοποίηση του δεσμού τους. Μέχρι τότε τα οικονομικά σας θα είναι ισχυρά και θα σας υποστηρίξουν σε αυτά που ζητάτε να πετύχετε. Σίγουρα μην ανακοινώσετε σε κανέναν τα πλάνα σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Δίδυμοι

Φαίνεται πως το παρελθόν επιστρέφει για να δώσει μία ευκαιρία στους πρόσφατα χωρισμένους. Οι Δίδυμοι που είναι ελεύθεροι θα πάνε σίγουρα Ίο με φίλους ή συνεργάτες που μπορεί να αποδειχθούν….ερωτικοί σύντροφοι!

Καλοκαίρι 2021 Δίδυμοι: Το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει

Εσείς είστε οι καλύτεροι αυτήν την εποχή. Το σύμπαν και οι πλανήτες σας χαμογελούν και σας δίνουν όλα αυτά, που εύλογα ζητάτε. Τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει, θα βρουν τα πατήματα και τις δικαιολογίες έτσι ώστε να μιλήσουν, να βρεθούν και να κάνουν την τελευταία τους προσπάθεια για να σμίξουν, σίγουρα αυτήν την φορά υπό πιο υγιείς και σοβαρές συνθήκες. Τα Διδυμάκια που είναι μόνα, αν υπάρχουν… θα δεχτούν ερωτική κρούση από άτομο που ανήκει στον εργασιακό – κοινωνικό τους χώρο. Κάποια περιουσιακά ζητήματα, θα λήξουν υπέρ σας. Το χρήμα πλησιάζει.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Καρκίνος

Επιστροφές από έναν δυνατό παλιό έρωτα έχουμε και για τον συναισθηματικό Καρκίνο. Το Ιόνιο πέλαγος φαίνεται ότι προτιμάει ο Καρκίνος για φέτος. Ζάκυνθο, Κέρκυρα ίσως;

Καρκίνος: Οι καρμικοί εραστές θα επανενωθούν

Υπάρχει πολύ θόρυβος γύρω από το άτομο σας… και το ξέρετε. Ένας παλιός εραστής – γνωριμία, μέσα στις επόμενες 15 – 20 ημέρες, θα σας εμφανιστεί και θα σας ζητήσει επανένωση. Αυτό είναι και κάτι που μπορεί στο παρελθόν να έχει ξανασυμβεί, όμως αυτήν η φορά θα είναι η μοιραία και η τελευταία. Τα ζευγάρια που είναι σε διαδικασίες για διαζύγιο, ίσως και να δώσουν μια πίστωση χρόνου για να κάνουν μια πιο ειλικρινή τοποθέτηση των συναισθημάτων τους. Ξαφνικό χρήμα… σας εκπλήσσει.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Λέων

Θέλετε καθαρό αέρα και διασκέδαση φέτος, είτε μόνοι σας είτε με τον/την σύντροφό σας. Η Μύκονος σας περιμένει!

Λέων: Επισκέψεις από το παρελθόν

Είσαστε τόσο μπερδεμένοι και απογοητευμένοι από τον άνθρωπο σας, που ίσως και να σας μπαίνουν σκέψεις στο μυαλό για να φύγετε πια μακριά. Σίγουρα αυτό δεν θα γίνει, καθώς το ταίρι σας, έχει όλη την καλή διάθεση να σας διώξει τις ανασφάλειες …και να φέρει και πάλι μέσα στην αγκαλιά του. Κάποιες δικές του εκκρεμότητες με το παρελθόν του θα λήξουν, και επιτέλους θα σας αφήσουν ήσυχους. Το χρήμα και η σταθερότητα είναι γύρω σας και σε αφθονία. Νέα και για νομικά ζητήματα θα σας δικαιώσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Παρθένος

Η συγκατοίκηση και ένας αρραβώνας είναι προ των πυλών. Η Ικαρία φαντάζει τέλειος προορισμός για εσάς φέτος. Ηρεμία όσο χρειάζεται αλλά και διασκέδαση!

Παρθένος: Αισθηματικός μόνιμος συμβιβασμός

Το μυαλό σας δεν σταματάει ποτέ να σκέφτεται για το άμεσο μέλλον, με τον σύντροφο σας. Είσαστε από τα λίγα ζώδια που αυτές τις εβδομάδες θα έχετε πολλά και πρακτικά ξεκαθαρίσματα, που μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες, θα σας δώσουν μια επίσημη δέσμευση – συγκατοίκηση κτλ. Αυτοί που έχουν μια φρέσκια σχέση ή διατηρούν δύσκολο δεσμό εξ αποστάσεως, θα βρουν τους τρόπους για να ανανεώσουν συναισθήματα, και να έρθουν πολύ πιο κοντά. Τα οικονομικά θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας κάνουν πια να αισθάνεστε ασφαλείς.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ζυγός

Η σχέση σας μπορεί να περνάει μία κρίση, ωστόσο σε λίγες εβδομάδες φαίνεται να ηρεμεί η κατάσταση. Ανανεώστε την σχέση σας στην βασίλισσα Σαντορίνη.

Καλοκαίρι 2021  Ζυγός: Γυρίζει θετικά ο τροχός της Αγάπης

Η σχέση σας περνάει κρίση για ακόμη μια φορά. Αυτό δεν είναι κάτι που σας αγχώνει σαν αέρινο ζώδιο που είστε, ίσα – ίσα που το άγχος θα πρέπει να το έχει ο σύντροφος σας, μήπως εσείς χάσετε πια την θέρμη και το βάθος των συναισθημάτων, που έχετε για αυτόν. Άρα χαλαρώστε, τα άστρα είναι υπέρ σας και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όλα θα έχουν εξομαλυνθεί. Πολλά και τα καυτά φλερτ που θα περικυκλώσουν τους μόνους, όπου και θα τους διορθώσουν το κέφι. Συμπληρωματικά έρχονται χρήματα, και καλή τύχη πάνω σε ευχές που ίσως και να είχαν καθυστερήσει.

Σκορπιός

Νομίζετε ότι σας φλέρταρε; Τώρα επιβεβαιώνεται! Αναμένεται καλοκαιρινός έρωτας στο προσκήνιο. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι φέτος θα προτιμήσετε ένα ήρεμο μέρος, όπως τα Κύθηρα.

Σκορπιός: Τα παλιά εμπόδια θα σβήσουν

Οι ματιές που ρίχνετε στο άτομο που σας γοητεύει, έχουν γίνει απόλυτα αντιληπτές… και μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες, θα έχετε την πρώτη κίνηση που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Με τόσο μπλεγμένο το αστρολογικό σκηνικό, το μόνο που μπορεί να σας συμβεί είναι να ζήσετε, έναν μοιραίο έρωτα που θα σας απογειώσει. Αυτό θα έχει και τον θετικό του αντίκτυπο, μέσα σε ζευγάρια που έχουν τσακωθεί – απομακρυνθεί… για τον οποιονδήποτε λόγο. Οι διαφορές θα λήξουν, η αγάπη θα επικρατήσει και στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, θα εμφανιστεί και πολύ χρήμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Τοξότης

Ακόμα και αν σας πλήγωσε, φαίνεται ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σμίξετε πάλι. Γυρίστε μαζί την Κρήτη και γνωρίστε καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Τοξότης: Οι σύντροφοι θα επανασυνδεθούν

Κάποιος έχει βαθιά συναισθήματα αγάπης για το πρόσωπο σας. Ο μήνας των Διδύμων, σας έχει μια σειρά από εκπλήξεις που θα σας δώσουν αυτά που σας αξίζουν… και ακόμη περισσότερα. Μια σχέση που τελείωσε άδοξα, θα ενεργοποιηθεί και θα σας κατακτήσει… σε ελάχιστο χρόνο. Οι σύντροφοι που είναι σε διάσταση, θα βρουν τον σωστό τρόπο, για να είναι μαζί μόνιμα. Τρίτα – παρείσακτα άτομα, πια θα φύγουν από την πορεία σας. Πολλά ευχάριστα νέα στα εργασιακά – οικονομικά σας επίσης.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Αιγόκερως

Η σχέση σας προχωράει ακάθεκτη για πιο σοβαρή δέσμευση. Οι αδέσμευτοι ή χωρισμένοι είστε μια χαρά μόνοι σας. Που θα πάτε εσείς οι Αιγόκεροι; Πάρο ή Νάξο, διαλέξτε!

Αιγόκερως: Το σμίξιμο των αισθημάτων

Δεν έχετε την πολυτέλεια χρόνου, για να περιμένετε και να ακούτε δικαιολογίες… πάλι. Αυτό είναι και κάτι που το άτομο που σας αγαπά, το έχει πλήρως αντιληφθεί …και θα σπεύσει να σας δώσει αισθήματα και την αληθινή του παρουσία. Είναι μια ιδιαίτερη χρονική περίοδος που οι ερωτοφιλίες, θα γίνουν ισχυρές σχέσεις, οι προσωρινοί χωρισμοί θα φέρουν μόνο την επανασύνδεση, και οι αγαπημένοι σύντροφοι, θα αποφασίσουν να ξεχάσουν τα παλιά και να οργανώσουν εκ νέου την ζωή τους. Ειδήσεις για νέα εργασία -συνεργασία, έρχονται.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Υδροχόος

Μπορεί να σας θέλει πίσω ο/η πρώην σας, αλλά φαίνεται ότι ρίχνετε πλώρη για αλλού και πρόκειται να σας βγει σε καλό. Οι μικρές Κυκλάδες θα σας φιλοξενήσουν φέτος στις αμμουδιές τους.

Υδροχόος: Η επιμονή σας θα δικαιώσει τον Έρωτα

Είσαστε το ερωτικό επίκεντρο για πολύ κόσμο… και το ξέρετε. Εδώ θα χρειαστεί να είστε και ιδιαίτερα προσεχτικοί οι ήδη, μέσα σε σχέση καθώς, θα υπάρξουν κρούσεις έντονες, από το παρελθόν σας, που σας θέλει πίσω άνευ όρων. Αυτό είναι καλό για τους αδέσμευτους, που μπορούν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία. Κάποιες καταπιεσμένες αισθηματικές καταστάσεις, θα φανερωθούν και θα ξεκινήσουν μέσα στον Μάιο, νέες σχέσεις, που σύντομα θα γίνουν μεγάλες αγάπες.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Ιχθύες

Μία ερωτική εξομολόγηση από ένα άτομο που δεν το περιμένατε θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα σας συγκινήσει. Η Φολέγανδρος σας περιμένει!

Ιχθείς: Πόθοι που πραγματοποιούνται

Κρατήστε το στόμα σας σφραγισμένο! Κάποιος που κινείται στον χώρο σας … εργασία – φιλικός κύκλος- θα σας προσεγγίσει ….και θα σας κάνει ερωτική εξομολόγηση, που τουλάχιστον θα σας συγκινήσει. Είναι μια εποχή που σχεδόν όλα τα αγαπημένα Ψαράκια, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα βρουν την αδελφή ψυχή τους στην αγάπη. Οι σύντροφοι, που έχουν χωρίσει, ακόμη και μεγάλα χρονικά διαστήματα, θα συναντηθούν και με την βοήθεια των τρίτων, θα ενωθούν μόνιμα. Επίσης, και τα άτομα που σας λαχταρούν αλλά το “παίζουν” δύσκολα, και αυτά θα υποκύψουν στην μοναδική γοητεία σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

ΠΗΓΗ:anexartitos -astraworld