Μάρτιος

Κριός

Η πανσέληνος της 1ης Μαρτίου λέει κουνήσου, λίγο, στην ευτυχισμένη θέση σου, για να είστε πιο άνετοι και να έχετε καλύτερη υγεία. Δείτε από μέσα προς τα έξω και θα είστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Το νέο φεγγάρι στις 17 θα μπορούσε να σας αφήσει να αρχίσετε να εκπληρώνετε ένα όνειρο! Μεγάλο όνειρο! Στις 20 Μαρτίου, ο ήλιος μπαίνει στον Κριό. Αυτή είναι η εποχή του χρόνου για να αντιμετωπίσετε τη μεγαλύτερη πρόκληση. Δεν αποθαρρύνεστε εύκολα. Η αγάπη φωτίζεται με την πανσέληνο, στο μπλε φεγγάρι, την τελευταία μέρα του μήνα. Μην ανησυχείτε, πως αν φορτσάρετε, θα τρομάξετε κάποιον που σας υπόσχεται πολλά. Το σωστό άτομο θα έλθει κοντά σας. Να είστε ειλικρινείς και εντυπωσιακοί.

Ημέρες: 5, 11, 17
Ημέρες πρόκλησης: 2, 24

Ταύρος

Καλλιτεχνική και τολμηρή η πανσέληνος. Μεγάλη διασκέδαση με μικρές προσπάθειες. Το νέο φεγγάρι στις 17 αφορά στην κοινωνική ζωή, τις συνδέσεις και τα πάρτι. Η χαρά, η αγάπη και η τύχη είναι στον αέρα! Στις 30 Μαρτίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο. Δώστε όλη την προσοχή που θα μπορούσατε και απολαύστε κάθε στιγμή. Πάρτε κίνητρα με την πανσέληνο, το μπλε φεγγάρι, την τελευταία ημέρα του μήνα, και φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας. Φάτε, κοιμηθείτε και θα ονειρεύεστε καλύτερα!

Ημέρες: 1, 6, 28
Ημέρες πρόκλησης: 13, 23

Δίδυμοι

Να είστε αφιερωμένοι στο σπίτι για την πανσέληνο. Εάν η εργασία ή μια κοινωνική ομάδα έχει υπερβολικά απαιτητικές ή φιλόδοξες τάσεις, αφήστε το σπίτι να σας αγκαλιάσει με  ειρήνη και ησυχία. Η σταδιοδρομία και η κοινωνική κατάσταση επηρεάζονται από το νέο φεγγάρι στις 17. Μπορείτε να επιλέξετε κάτι άλλο, αλλά θα δείτε τί είναι δυνατό με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Έχετε πίστη στις πολλές ικανότητες και τα ταλέντα σας. Στις 22 Μαρτίου, ο Ερμής πηγαίνει ανάδρομος στον Κριό. Αυτό σας δίνει την άδεια να παίρνετε τα πραγματα πιο χαλαρά. Να είστε κομψοί και εξαίσιοι για την πανσέληνο, στο μπλε φεγγάρι, την τελευταία ημέρα του μήνα. Άλλοι μπορεί να προτιμούν το τρελό και το συναρπαστικό. Άστους!

Ημέρες: 2, 3, 19
Ημέρες πρόκλησης: 10, 25

Καρκίνος

Αφήστε τους φίλους και τους γείτονες να σας κρατήσουν σε σωστή λειτουργία κατά τη διάρκεια της πανελλήνου 1ης Μαρτίου. Οι δικές σας τάσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια ένδοξη αλλά αδιέξοδη κατεύθυνση. Το νέο φεγγάρι, στις 17 θα μπορούσε να σας δείξει πόσο μεγάλος είναι πραγματικά ο κόσμος. Δε θα είναι εντυπωσιακό και δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ, αλλά καλωσορίζουμε κάθε στιγμή ένα “Ω κατάλαβα! ” που έχετε! Μπορεί να θέλετε αυτές τις πληροφορίες γι’ αργότερα άλλωστε. Στις 29 Μαρτίου μάθετε ένα πολύτιμο μάθημα από τη δυσκολία κάποιου άλλου. Σκεφτείτε την ποιότητα περισσότερο για την πανσέληνο και το μπλε φεγγάρι, την τελευταία μέρα του μήνα. Ίσως να προσκαλέσετε πάνω από ένα συναρπαστικά γεγονότα για λίγους!

Ημέρες:6, 13, 19
Ημέρες πρόκλησης: 10, 18

Λέων

Οι μεγάλες ανησυχίες για τα χρήματα ή και τα μεγάλα σχέδια άλλων ανθρώπων έρχονται με την 1η Μαρτίου και την πανσέληνο. Έχετε εμπιστοσύνη στα ένστικτά σας και στη συνέχεια δεσμεύεστε, ίσως, πλήρως για ένα νέο έργο ή εργασία που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Στο νέο φεγγάρι,στις 17 αφήστε τον έξω κόσμο να κάνει τα τρελά του αιτήματα και τις απαιτήσεις για το χρόνο και την προσοχή σας. Δεν χρειάζεται να συμμορφώνεστε. Θα είστε ευχαριστημένοι γι ‘αυτό, ωστόσο. Στις 20 Μαρτίου, ο ήλιος μπαίνει στον Κριό. Αν έχετε σχέδια πτήσης, ξεκινήστε τα τώρα. Εάν όχι, κάντε επιτέλους αυτά τα σχέδια! Η πανσέληνος, το μπλε φεγγάρι, ενεργοποιεί τις ικανότητές σας κι ανάβουν τα φώτα στη σκηνή της γειτονιάς σας, την τελευταία μέρα του μήνα. Δεν γνωρίζετε τους γείτονές σας; Μπορεί σύντομα, να τους μάθετε!

Ημέρες: 4, 13, 20
Ημέρες πρόκλησης: 18, 24

Παρθένος

Η πανσέληνος της 1ης Μαρτίου ξεκινάει τον μήνα σας με μια πρωτοεμφανιζόμενη αυτοπεποίθηση και σας αξίζει αυτό. Να είστε μετριοπαθείς, αλλά να είστε πλήρως ο εαυτός σας. Το νέο φεγγάρι στις 17 μιλά για την αγάπη και τον ρομαντισμό. Μπορεί να μην συναντήσετε τον σύντροφο της ψυχής σας, αλλά θα μπορούσατε να ονειρευτείτε σαφώς, ένα τέτοιο πρόσωπο. Φωτιά στη ρομαντική λάμψη της ημέρας! Στις 22 Μαρτίου, ο Ερμής πηγαίνει ανάδρομος στον Κριό. Επανεξετάστε κάτι που ξεκινήσατε πρόσφατα. Θα μπορούσατε πιθανώς να το βελτιώσετε. Η πανσέληνος, το μπλε φεγγάρι, φέρνει ευκαιρίες χρήματος την τελευταία ημέρα του μήνα. Θα μπορούσε επίσης να φέρει κι ένα πολύτιμο δώρο ή αμοιβή μιας προσπάθειας που έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό.

Ημέρες: 4, 5, 20
Ημέρες πρόκλησης: 10, 22

Ζυγός

Την 1η Μαρτίου στην πανσέληνο, επικεντρωθείτε στην καθημερινή σας ζωή ή στον οικιακό χώρο. Κάντε μια μικρή αλλαγή τώρα και βρείτε μια θέση στο καταφύγιο σας από τον κόσμο. Στο νέο φεγγάρι στις 17, θέτετε την παρουσία σας πιο δυναμικά και πιο ενεργά! Να διώχνετε τα άχρηστα συχνότερα. Οι καλές προθέσεις δεν μπορούν προς το παρόν να οδηγήσουν πουθενά, αλλά είναι καλές! Στις 28 Μαρτίου, η  αγάπη μπορεί να βγει από το πουθενά και να σας εκπλήξει εκείνη την ημέρα! Η φύση σας απολαμβάνει την πανσέληνο, το μπλε φεγγάρι, την τελευταία μέρα του μήνα. Είστε έξυπνοι και διακριτικοί. Κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί τώρα!

Ημέρες: 6, 13, 19
Ημέρες πρόκλησης: 23, 25

Σκορπιός

Για την 1η Μαρτίου στην πανσέληνο, επιστρέφετε στη μεγάλη σκηνή, χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεστε στο προσκήνιο όλη την ώρα. Κλέψτε τη σκηνή – ή ολόκληρη την παράσταση! Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό στις 5. Μια μεγάλη, νέα ιδέα θα μπορούσε να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή. Στο νέο φεγγάρι στις 17 Μαρτίου, πολυτελή απόλαυση σε όλα τα αγαπημένα σας, ακόμα και στα πιο τρελά σας όνειρα. Να είστε ενθουσιώδεις, να αισθάνεστε ρομαντικοί και να μην απολογείστε. Πηγαίνετε με την ησυχία σας, κατά τη διάρκεια της πανσέληνου, στο μπλε φεγγάρι, την τελευταία ημέρα του μήνα. Ακόμα κι αν βγείτε έξω, να είστε ήσυχοι με τον εαυτό σας και θα είστε πιο ευτυχισμένοι. Απορροφήστε την ομορφιά γύρω σας που συνήθως παραβλέπετε.

Ημέρες: 9, 11, 28
Ημέρες πρόκλησης: 4, 24

Τοξότης

Η 1η Μαρτίου στην πανσέληνο, είναι για να πάτε κατευθείαν στο πρόσωπο στην εργασία ή στην κοινωνική ομάδα που σας ενδιαφέρει. Οργανωθείτε και εκτελέστε το καλά, γιατί αξίζουν οι ανταμοιβές! Ο Δίας πηγαίνει ανάδρομος στις 8. Κοιτάξτε πιο προσεκτικά το τί είναι πραγματικά “τυχερό” για εσάς. Στο νέο φεγγάρι της 17ης Μαρτίου, το σπίτι είναι εκεί όπου τα μεγαλύτερα και πιο πλούσια όνειρα βρίσκονται σε εξέλιξη. Μόνο αν υπάρχει κάποιος αναγκαστικός λόγος βγείτε, αλλιώς μην ενοχλείστε. Στην πανσέληνο και στο μπλε φεγγάρι της τελευταίας ημέρας του μήνα, εξομαλύνετε τους κοινωνικούς “βραχώδεις δρόμους” ή χαλαρώνετε με ένα “δύσκολο” αλλά σημαντικό πρόσωπο. Οι έξυπνες λύσεις θα βγουν από το πουθενά, αβίαστα. Είναι μαγεία !

Ημέρες: 1, 16, 25
Ημέρες πρόκλησης: 8, 29

Αιγόκερος

Εκτιμήστε τις λεπτομέρειες του κόσμου την 1η Μαρτίου στην πανσέληνο. Δώστε εξαιρετική προσοχή τόσο στη μικρή, όσο και στη μεγάλη λεπτομέρια. Στις 13, μια σχέση φιλίας ή αγάπης μπορεί να έχει επιπόλαιες επιπλοκές. Το νέο φεγγάρι στις 17 Μαρτίου είναι γεμάτο με διασκέδαση και φαντασία! Αφήστε να βγουν οι πνευματικές ιδέες. Θα εκπλαγείτε με ευχαρίστηση και Θα διασκεδάσετε. Η καριέρα και η κοινωνική εικόνα πυροδοτούνται στην πανσέληνο και στο μπλε φεγγάρι την τελευταία μέρα του μήνα. Βράχοι στη δουλειά και  σχετίζεστε καλά με τους συναδέλφους, ενώ κερδίζετε πόντους με τη διοίκηση. Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, προσελκύετε εργασία ή καλούς συνεργάτες.

Ημέρες: 10, 17, 20
Ημέρες πρόκλησης: 13, 29

Υδροχόος

Την 1η Μαρτίου στην πανσέληνο, μην αφήνεστε στα φανταστικά σενάρια ή φανταστικά χρήματα ή στις ανησυχίες σας. Τα πράγματα είναι καλά. Κάνετε μεγάλα σχέδια, αλλά κρατήστε τις πραξεις σας μετριοπαθείς και σταθερές για τώρα. Το νέο φεγγάρι στις 17 φέρνει τη δύναμη να κάνετε ένα τολμηρό βήμα προς έναν οικονομικό στόχο. Ίσως να μην αγοράσετε αυτό το σπίτι τώρα, αλλά να το σχεδιάσετε για το μέλλον. Στις 28 Μαρτίου, η αγάπη μπορεί να χρειαστεί κάποια φρεσκάδα. Στην πανσέληνο και στο μπλε φεγγάρι της τελευταίας ημέρας του μήνα, ο κόσμος θα μοιάζει πολύ πιο ήρεμος και πιο όμορφος, ανεξάρτητα από το τί συμβαίνει. Μεταδώστε το!

Ημέρες: 11, 23, 28
Ημέρες πρόκλησης: 25, 29

Ιχθείς

Η αγάπη και ο ρομαντισμός έρχονται φυσικά με την πανσέληνο της 1ης Μαρτίου. Δεν είστε ο πιο χαλαρός σύντροφος. Όχι. Είστε, όμως, ο άξονας στον οποίο ο τροχός της αγάπης γυρίζει και εξαρτάται από αυτόν. Στις 4, θα μπορούσε  μια ρομαντική φαντασίωση να γίνει ακαταμάχητη. Γιορτάστε μια λαμπερή, τολμηρή για εσάς, νέα σελήνη στις 17 Μαρτίου. Μπορεί να νομίζετε ότι είστε ίδιοι, αλλά οι άνθρωποι θα σας γνωρίσουν καλύτερα και θα σας εκτιμούν περισσότερο. Εκτιμήστε το και ζήστε το! Η πανσέληνος και το μπλε φεγγάρι, την τελευταία μέρα του μήνα, θα είναι ο διαιτητής ή ειρηνοποιός με κάποιους ανθρώπους. Θα σας είναι εύκολο.

Ημέρες: 4, 6, 16
Ημέρες πρόκλησης: 8, 13